Laveste pris på Samsung Galaxy Buds+ nogensinde – se prisen her

De trådløse earbuds, Samsung Galaxy Buds+, fra februar 2020 er faldet utroligt meget i pris og har lige nu aldrig været billigere. Se prisen her.

Laveste pris på Samsung Galaxy Buds+ nogensinde – se prisen her

Er du på udkig efter et nyt sæt trådløse øretelefoner, der ikke sprænger budgettet? Så er Samsung Galaxy Buds+ et rigtigt godt bud. De er nemlig faldet utrolig meget i pris – ja, faktisk har Samsung Galaxy Buds+ aldrig været billigere, end de er lige nu.

Samsung Galaxy Buds Plus, som de også kaldes, kom til salg i Danmark i februar 2020 for omkring 1.299 kroner. Allerede i de første måneder faldt de mange hundrede kroner i pris, mens prisen i løbet af det seneste års tid er faldet et par hundrede kroner.

Over de seneste dage er Samsung Galaxy Buds+ faldet yderligere 86 kroner i pris, så de nu har den laveste pris nogensinde. Hvis du derfor er på udkig efter et par billige in ear-høretelefoner, bør du tage et nærmere kig på Samsung Galaxy Buds+.

Se også: Pris på Samsung Galaxy Buds 2 – billigere end forgængeren

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds+

Herunder kan du se de aktuelle priser på Samsung Galaxy Buds+.

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds+

Opdateret 22/9 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
656,-
656,-
CineMagic A/S
Mindstepris
713,-
713,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
728,-
728,-

Samsung Galaxy Buds+ udbydes af 24 udbydere. Du kan spare op til 1.197,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Buds+

Sammenlign aktuelle priser hos 24 webshops »

Som med mange andre produkter er der stor forskel på prisen, alt efter hvor du køber dem henne. Derfor gør du dig altid klogt i at orientere dig i de laveste priser. Der er nemlig intet mindre end 1.250 kroner at spare ved at købe Galaxy Buds+ hos den billigste forhandler i forhold til den dyreste forhandler.

Derfor er Samsung Galaxy Buds+ et godt køb

Samsung Galaxy Buds+ udmærker sig ved at have tovejshøjtalere, som skulle give både fyldig diskant og dyb bas. I høretelefonerne er der strøm nok til 11 timers afspilning, mens der med etuiet er strøm nok til 22 timer. Etuiet understøtter samtidig også trådløs Qi-opladning.

Du må dog undvære aktiv støjreduktion (ANC), da der kun er passiv støjreduktion. Øretelefonerne virker både med telefoner med Android 5.0 eller nyere og med iPhone 7 med iOS 10 eller nyere. Hver høretelefon er desuden udstyret med tre mikrofoner – en indvendig og to udvendige, som sikrer en god og klar opkaldskvalitet.

Se også: Se priser på gadgets og wearables