Kundeservice: Top 10 bedste teleselskaber

Hvilke danske teleselskaber tilbyder den bedste kundeservice? Det kan dom fra over 2.500 danskere hjælpe dig med at blive klogere på.

Kundeservice: Top 10 bedste teleselskaber

God kundeservice kan være mange ting og teleselskaberne kan forsøge sig med nok så mange tiltag – grundlæggende skal man bare kunne få svar på de spørgsmål, man har og få fixet de problemer, der dukker op. Guide til top 10 bedste teleselskaber på kundeservice.

Forhåbentlig får man sjældent brug for at tale med kundeservice hos ens teleselskab, men det skulle være underligt, hvis man ikke har behov for info eller svar på noget omkring ens abonnement, mobildækning, regning og så videre på et par gange om året. Når det sker, så vil vi gerne kunne få fat i kundeservice hurtigst muligt og få et brugbart svar.

 

God kundeservice: Top 10 bedste teleselskaber 

På teleprisguide.dk er det muligt at hjælp andre danske mobilkunder med at finde de bedste teleselskaber, hvis man er ude efter den bedste oplevede mobildækning eller den bedste kundeservice – netop den bedste kundeservice ser vi nærmere på her. Over 2.500 danske mobilkunder har bedømt deres teleselskabs evne til at levere kundeservice og herunder kan du se top 10 bedste teleselskaber i Danmark, når det gælder kundeserservice.

#1 Telmore med score på 7,89/10
#2 Call me med score på 7,83/10
#3 Greentel med score på 7,81/10
#4 CBB Mobil med score på 7,24/10
#5 Fullrate med score på 7,16/10
#6 Telia med score på 6,59/10
#7 Oister med score på 6,30/10
#8 Telenor med score på 6,20/10
#9 3 med score på 6,08/10
#10 YouSee med score på 6,07/10

Du kan læse mere om kundetilfredsheden med de danske teleselskaber blandt de danske mobilkunder på teleprisguide.dk, hvor du også kan læse kommentarer fra en række brugere, der forklarer nærmere om deres oplevelse med deres teleselskab.

Se også: Kontakt kundeservice hos de danske teleselskaber

 

Bedøm dit teleselskab

Du synes måske, at du betaler lige vel rigeligt for dit mobilabonnement, men faktisk er Danmark et af de mest konkurrencedygtige lande, når det gælder priser. Derfor kan god kundeservice være tungen på vægtskålen, når man skal vælge teleselskab.

Ved at give din bedømmelse af oplevelsen med kundeservicen hos det teleselskab, du er kunde hos, så kan du hjælpe andre med at vælge lige netop det teleselskab, der er bedst til folks behov.

Se også: Teleselskaberne med størst kundetilfredshed

 

Bedste kundeservice hos de danske teleselskaber, februar 2019

Guiden til teleselskaber med den største kundetilfredshed, er fra februar 2019. I top 10 guiden finder vi teleselskaberne Telmore, Greentel, Call me, Cbb Mobil, Fullrate, Telia, Telenor, Oister, 3 og YouSee.

Se også: Nyheder om de danske teleselskaber