Konkurrence: Vind Denon hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Nu har du chancen for at vinde et par super lækre hovedtelefoner med ANC fra velrenommerede Denon. Se her hvordan du deltager i konkurrencen.

Nu kan du være med i konkurrencen om den perfekte præmie til sommerferiens rejser. Her kan man nemlig deltage i konkurrencen om et lækkert sæt Denon hovedtelefoner i en høj kvalitet. Denon Globe Cruiser har utrolig behagelig pasform, god lyd og aktiv støjreduktion. De har en værdi på 1.500 kroner og de kan blive dine – det er super let at deltage i konkurrencen.

Abonner på Teknofil på Youtube

Vind Denon Globe Cruiser med ANC

Denon Globe Cruiser er et high-end sæt hovedtelefoner til en værdi af omkring 1.500 kroner. De er trådløse, velspillende, utroligt komfortable og kan klappes sammen og let tages med på ferien.

Foregår sommerferien støjende steder, så byder Denon Globe Cruiser heldigvis på aktiv støjreduktion, så baggrundstøjen minimeres og du bedre kan nyde musikken, podcasten, lydbogen eller filmen.

Hovedtelefonerne har desuden indbygget mikrofon, så man kan have telefonsamtaler og videoopkald med dem på. Derudover har de multipoint bluetooth, hvorved de kan have forbindelse til to enheder på samme tid.

Med ANC og bluetooth slået til (for de kan også bruge kabel), så holder de 20 timer på batteriet.

Se også: Test af hovedtelefoner og headsets

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager ved at kommentere og stille os spørgsmål på ugens Fokus-video her. Vi trækker lod blandt alle kommentarer fredag den 9. juli. Se med i næste omgang af Fokus, hvor vi offentliggør vinderen. De har været brugt til test, men er altså fuldstændig som nye.

10 tips til længere batteritid, bedste in-ear hovedtelefoner m.m.

I denne uges omgang Fokus er emnerne 10 tips til længere batteritid på telefonen, de bedste in-ear hovedtelefoner i forskellige prisklasser. Og så har vi tre nyheder fra ugens der er gået og spørgsmål fra læserne.