Køb Sony Xperia XZ3 og få 50 % rabat på Sony Bravia OLED TV

Hvis du køber Sony Xperia XZ3, kan du få 50 % rabat på Sony Bravia OLED TV, der normalt koster fra cirka 14.000 kroner.

Køb Sony Xperia XZ3 og få 50 % rabat på Sony Bravia OLED TV

Sony Xperia XZ3 blev præsenteret på IFA 2018, som det nye flagskib med Sonys Bravia OLED TV-teknologi og den salgsstarten snart nærmer sig for telefonen, har Sony fundet et godt tilbud frem: Hvis du køber Xperia XZ3 får du 50 procent rabat ved køb af fladskæmen Sony BRAVIA 55AF8 OLED – det giver en besparelse på fjernsynet på mindst 7.000 kroner.

 

Få 50 % rabat på 55 tommer Sony OLED fladskærm

For at fejre Sonys første telefon med OLED-skærm har Sony lavet et lanceringstilbud hos udvalgte forhandlere: Alle, der køber en Xperia XZ3 får 50 procent rabat på det prisvindende fjernsyn Sony BRAVIA 55AF8 OLED. Det har en pris fra 14.000 kroner og det betyder, at du kan spare 7.000 kroner på den fladskærm med OLED, hvis du altså samtidig køber XZ3.

Tilbuddet gælder hos teleselskaberne og Elgiganten. Det er muligt at købe Sony BRAVIA 55AF8 OLED andre steder også, men det er altså ikke muligt få de 50 procent i rabat hos andre forhandlere. Salgsstart for Xperia XZ3 er den 5. oktober og tilbuddet gælder dem, der køber Xperia XZ3 frem til og med den 12. oktober.

Når man køber telefonen, så modtager man en voucher via Xperia Lounge til fjernsynet, som skal bruges senest den 20/10.

Se også: Find billig Sony Xperia XZ3

 

Kort om Sony BRAVIA 55AF8 OLED

Sony BRAVIA 55AF8 OLED har OLED-skærm på 55 tommer med 4K HDR.

Vi har ikke selv anmeldt denne fladskærm, men det har andre og den overordnede konklusion er, at billedkvaliteten er fremragende og lyden virkelig god, mens fjernbetjeningen får kritik og det samme gør Android TV brugerfladen.

Se også: Guide til de bedste Sony mobiler

 

Kort om Sony Xperia XZ3

Xperia XZ3 har skærm på 6 tommer i 18:9 format med QHD+ opløsning og HDR OLED-skærm – det betyder oversat til dansk, at den leverer fremragende farvegengivelse, skarphed og kontrast. Derudover har den X-Reality for mobile, som forbedrer SDR-videoer til tæt på HDR-kvalitet – og med streamet indhold.

Telefonen er ellers pænt design, rigtig godt kamera, hurtig brugerflade og fin batteritid.

Se også: Sammenlign priser på Sony mobiler