Køb fri data hos eesy og få gavekort og rabat i 12 måneder

eesy kvitterer med et SuperGavekort på 300 kroner og nedsat pris i et år, hvis du flytter dit telefonnummer til selskabet og bestiller et abonnement med fri data.

Køb fri data hos eesy og få gavekort og rabat i 12 måneder

Lige nu kan du få et SuperGavekort på 300 kroner, hvis du flytter dit mobilnummer til lavprisselskabet eesy og i samme ombæring bestiller selskabets største mobilabonnement med fri tale, fri data (25 GB i EU) og 5G.

Slår du til inden den 4. april 2023, får du mobilabonnementet for kun 169 kroner per måned de første 12 måneder. Normalprisen er 199 kroner, så du sparer dermed 30 kroner per måned eller i alt 360 kroner. Dermed ender den samlede besparelse på 660 kroner ved at skifte til eesy lige nu.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Gratis abonnementer den første måned

Der er også gode besparelser at finde på eesys to billigere mobilabonnementer.

Det mindste abonnement med fri tale og 40 GB data (15 GB i EU) og det mellemste abonnement med fri tale og 80 GB data (20 GB i EU) koster begge 0 kroner den første måned. Derefter fortsætter de til normalpriserne, som er henholdsvis 119 kroner per måned og 129 kroner per måned.

I februar bestod det mellemste abonnement af 100 GB data og kostede 139 kroner per måned, men nu er abonnementet altså blevet reduceret til sædvanlig størrelse og pris: 80 GB for 129 kroner per måned.

Kan det svare sig?

eesy forærer ikke bare et gavekort på 300 kroner for sjov. Selskabet gør det, fordi det håber, du fortsætter med at værre kunde og betale til selskabets dyreste abonnement til normalprisen på 199 kroner per måned.

Men heldigvis er eesy et lavprisselskab, og derfor kan det sagtens svare sig at skifte til eesy for at få fingrene i gavekortet.

Vær dog opmærksom på, at det kun kan svare sig at beholde det store mobilabonnement, hvis du rent faktisk har behov for et mobilabonnement med fri data.

Hvis du normalt kun bruger omkring 30 GB data per måned, men betaler til et fri data-abonnement, hvor du kan bruge op til 1.000 GB per måned, betaler du unødvendigt dyrt for dit mobilabonnement. Da kunne du have klaret dig fint med et mobilabonnement til 99 kroner per måned, og dermed vil du i sidste ende ikke have sparet noget.

Men du kan med fordel flytte dit mobilnummer til eesy og få fingrene i gavekortet for derefter at skifte enten til et mindre mobilabonnement hos eesy eller et andet teleselskab kort tid efter.

Alternativer til eesy

Herunder kan du se fire alternativer til eesys mobilabonnement med fri tale og fri data:

Call me

Call me bruger Telias mobilnet:

 • Fri tale, fri data (20 GB i EU), 5G og C More
  Pris: 149 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

OiSTER

OiSTER bruger 3’s mobilnet:

 • Fri tale, fri data (22 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned (59 kroner per måned de første to måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

duka

 • Fri tale i og til EU, 1.000 GB data (25 GB i EU) og 5G
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos duka

CBB Mobil

CBB Mobil bruger Telenors mobilnet:

 • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil