Knaldtilbud: Fri tale og 100 GB til 59 kroner

Lavprisselskabet duka frister potentielle nye mobilkunder med et godt tilbud. Få fri tale og 100 GB data til spotpris helt frem til oktober.

Knaldtilbud: Fri tale og 100 GB til 59 kroner

Teleselskabet duka er nu klar med et mobilabonnement til dig, der har brug for meget data og ikke er kunde hos dem nu. Helt frem til oktober 2024 kan du få fri tale og 100 GB data til kun 59 kr. per måned – og der er ingen binding.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer 

Halv pris helt frem til oktober 2024

Det nye tilbud hos duka gælder mobilabonnementet med fri tale i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island samt 100 GB data i Danmark og yderligere 20 GB data til brug i EU.

Normalt koster mobilabonnementet 119 kroner per måned, men hvis du køber det nu, får du det altså til en nedsat pris på kun 59 kroner per måned frem til 30. september 2024.

Man sparer altså hele 50 procent på mobilabonnementet helt frem til oktober, eller hvad der giver en samlet besparelse på 295 kroner på det i forvejen billige mobilabonnement.

Tilbuddet gælder kun for nye kunder, der køber abonnementet, oplyser teleselskabet.

Se aktuelle tilbud hos duka

Der er gratis oprettelse og ingen binding på abonnementet. Der er dog tale om et tidsbegrænset tilbud, så vent ikke for længe med at bestille det. Det udløber den 7. maj 2024.

Husk at tjekke dit mobilabonnement først

Det er altid rart at spare nogle penge. Men inden du kaster dig over ovenstående tilbud skal du først tjekke et par ting.

Først og fremmest skal du undersøge dit nuværende forbrug af taletid og data. Dit nye abonnement bør matche dit forbrug, så du ikke betaler for noget du ikke bruger – eller omvendt løber tør for data.

Derudover skal du tjekke mobildækningen hvor du bor hos duka. duka benytter sig af Telias mobilnetværk.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?