Klar parat skolestart – Bedste Mobil, Tablet & PC til skolebrug!

Penalhuset er blevet digitaliseret og viskelæderet er udkonkurreret af "delete" knappen. Formskriften er erstattet af New Times Roman og den elegante skråskrift er blevet kursiv, men det digitale penalhus koster hurtigt mange tusinde kroner - Se vores guide og bliv skoleparat med de bedste og billigste mobiler, tablets og bærbare til skolebrug!

Klar parat skolestart – Bedste Mobil, Tablet & PC til skolebrug!

For få år siden kostede det ikke mere end 100 kroner, at udruste penalhuset med nødvendige skoleredskaber. I dag er folkeskolen digitaliseret og lærerne har for længst inddraget mobilen, tabletten og den bærbare pc i undervisningen – Se her hvordan du kan spare tusindvis af kroner på mobil, tablet og pc til skolebørn!

“Skolebørn behøver ikke dyre iPhones, iPads og Mac-computere for at passe deres skolegang. Skolebørn kan rent faktisk blive udstyret med mobiler, tablets og bærbare computere, der er langt bedre og meget meget billigere”, Steen Jørgensen, Mobilekspert.  

Spørger man børnene og lytter man til lærernes anbefalinger, så er det ofte Apples produkter der nævnes. Børnene kan man forstå. De vil rigtig gerne have det samme som de andre børn og på den måde ikke skille sig ud fra de andre. Lærernes motiver er imidlertid ene og alene et udtryk for kraftig begrebsforvirring, og den koster desværre rigtig mange penge.

 

Lærerne bør ikke anbefale Apples produkter

Lærerne bruger ofte og fejlagtigt begreberne iPhones, iPads og Mac´s som fællesbetegnelser for smartphones, tablets og bærbare computere. Anbefalingen er et udtryk for ekstrem begrebsforvirring og begrebsforvirringen kan hurtigt koste de stakkels forældre mange tusinde kroner hvis de lytter til lærernes specifikke anbefalinger af Apples produkter.

Der findes nemlig smartphones, tablets og bærbare, som er langt bedre og meget billigere end Apples produkter, og lærerne burde således droppe producent specifikke betegnelser.

 

“Hvis man konsekvent fravælger mobil, tablet og pc fra Apple og vælger blandt gode og billige producenter, så kan man rundt regnet spare 10.000 kroner”, Steen Jørgensen, Mobilekspert

 

Tips: Gode Smartphones til skolebrug

En god skolemobil skal først og fremmest kunne gå hurtigt på nettet, være enkel at bruge og have lav SAR-værdi (afgive lille mobilstråling). Vi har fundet tre gode mobiler, som opfylder kriterierne og som ikke koster mange penge. Med disse mobiler kan dit barn følge undervisningen og samtidig blive udsat for langt mindre mobilstråling end hvis mobilen havde været en iPhone.

Huawei P8

Særlige fordele ved Huawei P8

+ Datahastighed (9/10)
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Kamera (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P8

Bedste mindstepris: 3.621 kroner hos Oister

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei

 

Lumia 535

Særlige fordele ved Lumia 535

+ Datahastighed (9/10)
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Samtalekvalitet (7/10)

Se også: Test & bedømmelse af Lumia 535

Bedste mindstepris: 985 kroner hos Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Microsoft

 

LG Leon 4G

Særlige fordele ved LG Leon 4G

+ Brugervenlighed (8/10)
+ Datahastighed (8/10)
+ Musikkvalitet (7/10)

Se også: Test & bedømmelse af LG Leon 4G

Bedste mindstepris: 1.093 kroner hos Telenor

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra LG

 

Se også: Mobilabonnement velegnet til børn

 

Tips: Gode Tablets til skolebrug

Der er kæmpe prisforskelle på Tablets og iPads (Apples version af en Tablet). En Tablet er lille og handy og yderst velegnet til at gå på nettet og til tekstbehandling, og derfor er Tabletten også et ideelt værktøj til skolebrug. Man kan hurtigt og enkelt tage noter, skrive stile og tilgå nettet når internettet indrages i undervisningen. Vi har fundet tre gode og meget billige Tablets, som passer perfekt til skolebrug.

 

Lenovo IdeaTab A7-40 7 tommer
fra 799 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

ASUS 7″ Wi-Fi tablet ME70CX
fra 786 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 Wifi
fra 1.175 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

 

Tips: Gode Bærbare til skolebrug

En bærbar er altid god at have når man vil arbejde mere minutiøst med skolearbejdet; skærmen er stor, tasterne større og så er programvaren og lagringskapaciteten lange større og omfattende end i Smartphones og Tablets. Der er imidlertid ingen grund til, at den bærbare computer skal kunne meget mere end blot tekstbehandling og give adgang til nettet. Derfor behøver en bærbar til skolebrug heller ikke koste særligt mange penge. Vi har fundet tre gode bærbare til skolebrug.

 

Acer Aspire ES1-520 15.6″
fra 1.699 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

Packard Bell 15,6″ ENTG71BM-2913
fra 1.899 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

Dell Chromebook 11 3120
fra 1.999 kroner. Tjek evt. Elgiganten, Computercity & Bilka

 

Se også: Lad teleselskaberne konkurrere om, at give det bedste tilbud til hele familien