Kim Jong-un vil lokke sydkoreanere og vestlige turister med gratis iPhones!

Nordkoreas store leder, Kim Jong-un, vil løse den faldende befolkningsvækst med gratis iPhones. I stedet for minefelt langs den nord- og sydkoreanske grænse, vil han med specialdesignede raketter og droner lade det regne med iPhones, som slippes ud med faldskærm i den nordlige og meget tyndt befolkede del af Nordkorea.

Nordkorea har gennem de sidste 20 år brugt mere end 200 milliarder USD på minefelter langs grænsen til Sydkorea. Minefelternes vigtigste opgave har været, at forhindre nordkoreanerne i at flygte til Sydkorea. Over samme periode er det imidlertid lykkedes for 12 millioner nordkoreanere at flygte – Raketter med iPhones skal nu rette op på den negative befolkningstilvækst og få sydkoreanere og vestlige turister til at flygte til Nordkorea.

 

Dyre miner har længe givet sure miner i Pyong Yang

En nordkoreansk landmine koster det dobbelte af en iPhone og effekten er meget begrænset. Minerne fraholder ikke nordkoreanerne i at flygte til Sydkorea og de virker heller ikke tillokkende på sydkoreanere og vestlige turister. Ved at erstatte de dyre miner med raketter/droner, der vilkårligt dropper iPhones i faldskærm ned i busk og kradt, pakket i stødsikre, vejrbestandige og gennemsigtige kasser, håber man i Pyong Yang på, at flygtningestrømmen nu vil gå den anden vej mod nord.

Se også: Human Rights Foundation om forholdende i Nordkorea

 

iPhones er mere populære end Samsung mobiler

iPhones er ikke bare meget mere populære end det sydkoreanske skidt fra Samsung. Ved at udstyre dessidenter og vestlige turister med iPhones, kan vores efterretningstjenester også bedre overvåge og straffe undergravende virksomhed, som har til formål at styrte det Nordkoreanske demokrati. Vi får garanteret den samme aftale med Apple, som den FBI fik. Sådan lyder det i en pressemelding fra det nordkoreanske statsmedie NSM.

Se også: FBI overvåger din iPhone

 

I følge NSM er Kim Jong-un og ledelsen i Puong Yang sikre på, at gratis iPhones i de tyndt befolkede egne i den nordlige del af Nordkorea, vil booste befolkningstilvæksten og øge turismen markant. “Folk med en iPhone i hånden vinker næppe farvel til Nordkorea. Vi ser frem til permanente bosættelser og store besparelser”, lyder det videre fra NSM.

 

Se også: Sammenlign priser på iPhones