Kan man få et mobilabonnement med Disney+?

Er det muligt at købe et mobilabonnement, hvor streamingtjenesten Disney+ er inkluderet? Inden længe er det faktisk en mulighed - se hvordan.

Kan man få et mobilabonnement med Disney+?

Der findes masser af mobilabonnementer med video- og musikstreaming – også til en billig pris. Her kan man som regel vælge mellem streamingtjenesterne Netflix, TV2 Play og ViaPlay. Men hvad hvis man vil have Disney+? Snart bliver det faktisk muligt at få et mobilabonnement med Disney+.

Se også: Sammenlign priser og indhold i mobilabonnementer

Telmore Play med Disney+

Vil man have et mobilabonnement med tjenester, kommer man ikke uden om Telmores Play-abonnementer. Her har man længe kunnet vælge mellem forskellige abonnementer, hvor der har været en udvalg af tjenester inkluderet. Som det er nu er det streamingtjenesterne Netflix, ViaPlay, TV2 Play, Chapter, Telmore Musik, HBO Max og Paramount+, hvor priserne starter fra 169 kroner per måned med én tjeneste og op til 429 kroner per måned med syv tjenester.

Disney+ blev lanceret i Danmark den 15. september 2020 og har siden da været et populært valg. Det har dog ikke være muligt at få et abonnement på Disney+ inkluderet i et mobilabonnement – før nu.

I en pressemedelelse skriver Nuuday nu, at Telmore ser frem til at kunne tilbyde Disney+ til deres Play-kunder. Allerede fra næste måned, marts 2022, vil Telmores mobilkunder og mobil bredbåndskunder kunne vælge abonnementer med Disney+ inkluderet.

Desværre bliver der ikke beskrevet yderligere hvilke mobilabonnementer under Telmore Play, der får Disney+ eller om der er tale om helt nye abonnementer. Pris på Telmore Play med Disney+ er heller ikke nævnt.

Vi forventer dog at Telmore meget snart vil løfte sløret for de nye Play-abonnementer med Disney+.

Se aktuelle mobilabonnementer hos Telmore

TV-abonnement disney+

Det er ikke kun Telmores Play-abonnementer, der bliver udstyret med den nye Disney-streamingtjenester. Hos Yousee bliver Disney+ en del af deres “Bland Selv”, hvor kunderne kan sammensætte en pakke bestående af deres yndlings-tv-kanaler og -streamingtjenester. Med Disney+ som en del af Bland Selv kan YouSee nu tilbyde danskerne adgang til de fem største streamingtjenester i Danmark – Netflix, TV 2 Play, Viaplay, Disney+ og HBO Max.

Se også: Tips og guides til streamingtjenester