Juletilbud: Spar 66 procent på fri tale og 50 GB

Teleselskabet duka frister med juletilbud på mobilabonnement med fri tale og 50 GB data til kun 39 kroner frem til 31. marts. Se tilbuddet her.

Juletilbud: Spar 66 procent på fri tale og 50 GB

Du kan lige nu spare mange penge på et mobilabonnement med fri tale og 50 GB data, der frem til den 31. marts kun koster 39 kroner per måned.

Se også: Tips, tricks og guides til mobilabonnementer

Kun 39 kroner for fri tale og 50 GB data

Synes du også julen er dyr? Så er det oplagt at spare nogle penge på både mobilabonnement og bredbånd. I denne omgang er det lavprisselskabet duka, der frister med en skarp pris på et mobilabonnement med en besparelse på hele 66 procent.

duka lokker med et tilbud på fri tale og 50 GB. Dertil kan de 50 GB også bruges i EU samt Storbrittanien, Norge, Færøerne og Island. Prisen er normalt koster 119 kroner per måned og du kan derfor spare 240 kroner på blot tre måneder.

Lad os tage et nærmere kig på tilbuddet:

  • Fri tale, 50 GB data og 50 GB data i EU: 39 kroner per måned frem til 31. marts. Derefter er prisen 119 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos duka

Et tidsbegrænset tilbud

Tilbuddet fra duka gælder kun nye abonnenter og er tidsbegrænset. Det vil sige, at abonnementet skal bestilles senest den 3/1-2024. Men jo før du bestiller det, desto mere er der at spare. Oprettelse er gratis og der er ingen binding.

Mobildækning og kundeservice hos duka

Overvejer du dette tilbud, er det selvfølgelig værd at vide, om kunderne har gode erfaringer med teleselskabet. Ifølge brugernes bedømmelser er Duka et af de bedste teleselskaber herhjemme, baseret på deres kundeservice, mobildækning og samlede kundetilfredshed. Duka scorer 8,41 ud af 10 i kundetilfredshed og ender med en samlet score på 8,26 ud af 10.

Duka benytter TT-mobilnetværket (Telia og Telenor). Se overblik over mobildækning her.

Glem ikke at tænke over mobildækningen, inden du lader dig friste af et godt tilbud. Et billigt mobilabonnement giver ikke den store mening, hvis ikke man oplever god mobildækning og en hurtig internetforbindelse. På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer