Juletilbud hos Call Me: Få gavekort på 500 kroner med mobilabonnement

Lige nu kan du få et gratis gavekort på 500 kroner med, hvis du tegner et mobilabonnement hos Call Me. Vi tager et kig på tilbuddet her.

Juletilbud hos Call Me: Få gavekort på 500 kroner med mobilabonnement

Kunne det friste med et gratis gavekort på 500 kroner, skal du læse med nu. Teleselskabet Call Me giver nu et SuperGavekort med, når du tegner et mobilabonnement. Læs mere om tilbuddet med mobilabonnement og gavekort herunder.

Se også: Find priser og tilbud på mobilabonnementer

Fri tale, 40 GB og gratis gavekort

Hos Call Me finder man lige nu et fristende juletilbud, hvor man får et 500 kroner gavekort med, når man tegner et mobilabonnement.

Her er der tale om et såkaldt SuperGavekort, som kan bruges til en lang række af butikker og mange forskellige ting. Det kan blandt andet bruges på rejser, koncerter, tøj, boligtilbehør, vaskemaskiner, take-away og meget mere, oplyser Call Me.

Lad os tage et nærmere kig på selve tilbuddet:

  • Fri tale, 40 GB data og 15 GB data i EU. Hertil får man gavekort på 500 kroner. Prisen for abonnementet er 119 kroner per måned.

Se tilbuddet hos Call Me her

Der er dog nogle ting ved dette tilbud, som man bør være opmærksom på. Først og fremmest er der en bindingperiode på 6 måneder og dermed en mindstepris på 714 kroner.

Dernæst er der et begrænset antal gavekort, så man skal være hurtig. Tilbuddet med SuperGavekortet gælder kun ved flytning af mobilnummer til Call me.

Gavekortet sendes på mail, efter fortrydelsesretten er udløbet, og efter mobilnummeret er flyttet til Call me. Maks. ét SuperGavekort pr. cpr-nummer om året. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller særtilbud.

Juletilbud på mobilabonnementer

Call Me er ikke det eneste teleselskab, der har fristende tilbud her i vinteren. Faktisk er der masser af gode tilbud derude. Dog er Call Me de eneste, der tilbyder et gratis gavekort.

Se andre juletilbud på mobilabonnementer hos CBB, duka, Oister, Call Me, eesy og Flexii.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer