Julegaveønsker: Bedste gadgets og elektronik til ham

På jagt efter en julegave til din mand, far, kæreste eller bror? Se et udvalg af de bedste julegaver med smarte gadgets og elektronik til ham.

Julegaveønsker: Bedste gadgets og elektronik til ham

Julen nærmer sig med hastige skridt, men har du styr på gaverne? Kan du ikke helt finde ud af, hvad du skal give ham i gave, er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen finder du nogle af de fedeste og smarteste gadgets i forskellige prisklasser, der er oplagte at give i julegave til din ham.

Se også: Test af gadgets

Gaveideer til ham: Smarte gadgets i julegave

Herunder finder du et udvalg af julegaveideer, der passer perfekt til din far, mand, kæreste eller bror. Her er både billige og dyre eletronik- og gadgetgaver – priserne starter ved kun 200 kroner.

Smart Plug med overvågning af energiforbrug:

TP-Link Tapo P115

Et smart plug er noget enhver mand (og kvinde) kan få stor glæde af i hjemmet. Dette lille smarte stik gør det muligt, at gøre ting i hjemme smarte og planlægge hvornår de skal tænde og slukke. Med TP-Link P115 kan man endda se hvor meget strøm det tilsluttede produkt bruger. Pris fra cirka 200 kroner.

Se laveste pris på TP-Link Tapo P115

Medieafspiller:

Google Chromecast med Google TV 4K

Den bedste medieafspiller med en dedikeret fjernbetjening er Googles Chromecast med Google TV 4K. Den er brugervenlige, har alle de rigtig streamingapps og afspiller i 4K med Dolby Vision og HDR+. Pris fra cirka 500 kroner.

Se laveste pris på Chromecast med Google TV 4K

Smart lys til hjemmet:

Philips Hue Lightstrip

Nogle af de bedste smarte lyspærer og lamper finder man hos Philips Hue. En Philips Hue lightstrip er som en lang ledning af LED-lys. Den kan lyse i forskellige farver og forlænges op til 10 meter. Pris fra cirka 400 kroner.

Se laveste pris på Philips Hue Lightstrip starterpack

Højtaler med god lyd og smart home-styring:

Google Nest Audio

En af de bedste og flotteste smart home højtalere til prisen er Googles Nest Audio. Den lyder godt, er flot designet og er et musthave produkt til et smart home. En oplagt julegave til ham. Pris fra cirka 500 kroner.

Se laveste pris på Google Nest Audio

Smart dørklokke med video:

Google Nest Dørklokke på batteri

Google Nest Dørklokken fungerer både som sikkerhedskamera og dørklokke. Den registerer personer og bevægelse og lader dig samtidig snakke med dem, der ringer på hos dig, når du ikke er hjemme. Den kan opladning og holder måneder på en opladning, og er meget let at installere. Pris fra cirka 900 kroner.

Se laveste pris på Google Nest Dørklokke på batteri

Højtaler med ur, DAB+, Google Assistent og trådløs opladning:

Harman Kardon Oasis

Harman Kardon Oasis er en super smart højtaler med indbygget vækkeur, DAB-radio, Google Assistent og trådløs opladning af mobiltelefon. Den er flot designet, i god kvalitet og har god lyd. Pris fra cirka 1.600 kroner.

Se laveste pris på Harman Kardon Oasis

Bluetooth-tracker til glemte ting:

AirTag / Tile Pro

Smider din far/mand tit nøgler eller andre ting væk? Så skal han da have en bluetooth tracker, der let lader ham finde de glemte ting igen. En god, billig og smart gave til ham. Pris fra cirka 250 kroner. Kan også købes i flerpak.

Se laveste pris på AirTag

Se laveste pris på Tile Pro

Trådløse in-ear høretelefoner:

Jabra Elite 3

Jabras trådløse in-ear øretelefoner Elite 3 er fantastiske til prisen. Det er høretelefoner af høj kvalitet, utroligt komfortable og med god lyd. Og så er prisen meget overkommelig. Pris fra cirka 490 kroner.

Se laveste pris på Jabra Elite 3

Premium trådløse over-ear hovedtelefoner:

Sony WH-1000XM5

Et af de bedste sæt trådløse over-ear hovedtelefoner på markedet er Sonys WH-1000XM5. Det er flotte, solide, komfortable, har fænomenal lyd og markedets nok bedst aktive støjreduktion. Pris fra cirka 3.000 kroner.

Se laveste pris på Sony WH-1000XM5

Smart Sous vide:

ANOVA Precision Cook 4.0

Anovas sous vide-maskine er et genialt redskab til manden, der ikke kan få køkkengrej nok. Madkogeren kan tilberede alt fra kød og grøntsager med ekstrem høj præcision – og med Wi-Fi-styring kan du holde øje med tilberedningen uanset hvor du er. Pris fra cirka 1.100 kroner.

Se laveste pris på ANOVA Precision Cook 4.0

Smartwatch til iPhone:

Apple Watch SE

Ønsker han sig et smartwatch til iPhone? Så er det mest fornuftige køb Apple Watch SE, der er en ny model med alle de rigtige funktioner til træning, sundhed, notifikationer, opkald fra uret og meget mere. Pris fra cirka 2.500 kroner.

Se laveste pris på Apple Watch SE

Smartwatch til Android-telefon:

Samsung Galaxy Watch 5

Ønsker han sig et smartwatch til en Android-telefon? Så er det bedste køb Samsungs Galaxy Watch 5, der kommer med Googles Wear OS-brugerflade. Her er masser af apps, trænings- og sundshedsfunktioner og et holdbart og lækkert design. Pris fra cirka 1.800 kroner.

Se laveste pris på Samsung Galaxy Watch 5

Spillekonsol:

PlayStation 5

Selvom den blev lanceret for to år siden, er Sonys PlayStation 5 stadig et af de hotteste produkter på markedet og er svær at få fingrene i. Der er dog ingen tvivl om, at han ville blive lykkelig, hvis denne næstegenerations spillekonsol gemte sig under juletræet. Den sælges typisk til overpris, men kan til tider findes til den vejledende udsalgspris på 4.199 kroner. Lige nu koster den fra 6.500 kroner.

Se laveste pris på PlayStation 5