Januarudsalg: Bedste tilbud på mobiltelefoner og tilbehør

Januarudsalget er i fuld gang - også hos de danske teleselskaber. Se, hvor du kan spare mange op mod 4.000 kroner populære telefoner.

Januarudsalg: Bedste tilbud på mobiltelefoner og tilbehør

Januarudsalget / juleudsalget er nu gået i gang og fik du ikke nok gaver juleaften kan du de kommende dage gøre det godt køb over hele landet, også hos de danske teleselskaber. Juleudsalg / januarudsalg på mobiltelefoner og tilbehør.

Selvom man kan have fået mange gode julegaver, så er der måske stadig lige det der produkt, som du ikke fik og som du har et brændende ønske om at få fingre i. Det er der rig lejlighed til fra og med i dag til en forholdsvis lav pris, nu hvor juleudsalget / januarudsalget er skudt i gang. Også de danske teleselskaber kører lige nu med rabatter og gode tilbud på telefoner, højtalere, headset og så videre. Herunder guider vi til de teleselskaber, der har taget hul på januarudsalget.

 

Teleselskaber med januarudsalg på mobiltelefoner og tilbehør

Herunder kan du finde links til de danske teleselskaber, der kører med januarudsalg på mobiltelefoner, høretelefoner, headset og andet tilbehør til mobiltelefoner.

 

Teleselskabet 3
Har tilbud på mobiltelefoner med mobilrabatter på over 3.000 kroner på for eksempel iPhone XS og Huawei P30 Pro. Det er også muligt at spare flere hundrede kroner på højtalere fra B&O og JBL, smartwatch fra Samsung og høretelefoner fra Marshall.

Se aktuelle tilbud hos 3

 

Telmore
Har tilbud på mobiltelefoner med mobilrabatter på op mod 1.700 kroner på telefoner som Huawei P30 og Samsung Galaxy S10+.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

 

Telenor
Har tilbud på mobiltelefoner med mobilrabatter på over 3.000 kroner på for eksempel iPhone XS og Huawei P30 Pro.

Se aktuelle tilbud hos Telenor

 

YouSee
Har tilbud på mobiltelefoner med mobilrabatter på op mod 4.000 kroner på for eksempel iPhone XS og Huawei P30 Pro.

Se aktuelle tilbud hos YouSee her

 

Call me
Har tilbud på mobiltelefoner med mobilrabatter på op mod 1.700 kroner på for eksempel Sony Xperia 10.

Ingen aftale om trafik

 

Januarudsalg på mobiltelefoner, december 2019

Januarudsalget på mobiltelefoner og tilbehør er fra december 2019. De teleselskaber, der er i guiden herover, er Call me, Telenor, Telmore, YouSee og Teleselskabet 3.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Det videre forløb i sagen

Emnet fik sin fortsættelse. Steen Jørgensen gik videre med sagen. 13/12/2019 blev sagen bragt videre med en artikel med tematikken Mobiltelefoner med lang batteritid  – Den videre beretning kan læses her. Du kan læse absolut seneste nyt her.