Disse iPhones og iPads er snart dømt ud af Apple

Med lanceringen af iOS 11 viser Apple samtidig, hvis iPhones og iPads de dømmer ude i fremtiden. Se, hvilke Apple-produkter der ikke får iOS 11.

Disse iPhones og iPads er snart dømt ud af Apple

Apple har netop præsenteret iOS 11 og de mange nye funktioner, der kommer her. Men det er ikke alle iPhones og iPads, der får glæde af de mange nye funktioner. Det er der sådan set intet nyt eller overraskende i – hver gang, Apple lancerer ny version af deres styresystem iOS, er der altid nogle enheder, der efterlades på de evige tech-marker.

Se også: De billigste priser på iPhone

 

Disse enheder får ikke iOS 11

iOS 11 kommer først rigtig ud til brugerne i dens endelige version til efteråret, samtidig med at iPhone 8 også bliver sat til salg. Alligevel ved vi allerede nu, hvilke iPhones og iPads der ikke får iOS 11. Derfor har man altså lidt tid til at overveje ens næste køb mobilkøb eller iPhone-køb.

iPhone 5 og ældre får ikke iOS 11, så det vil sige, at iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus, SE og 5S får iOS 11. 5S skal dog ikke regne med at få alle nye funktioner og det skal SE, 6 Plus og 6 heller ikke.

Når det gælder iPad, så får alle iPad Pro 12,9 tommer, 10,5 og 9,7 tommer iPad Pro, iPad 5, iPad Air 2, iPad Air og iPad mini 4, 3 og 2 iOS 11. Igen: De ældste versioner af disse iPads skal heller ikek regne med at få alle nye funktioner i iOS 11.

Når det fælder iPod touch, så er det kun 6. generation, der får iOS 11.

Se også: Anmeldelse af iPhones

Derfor skal du overveje helt at droppe enheder der ikke får iOS 11

Nu er det ikke sådan, at bare fordi iPhone 5 ikke får iOS 11, at telefonen så ikke kan bruges, men den får ikke de nye funktioner og ikke mindst – så får den heller ikke de sikkerhedsopdateringer, der altid følger med de iOS-opdateringer, der kommer løbende.

Det betyder altså, at din iPhone ikke er så sikker som den burde være og i disse hacker-tider, hvor vi nærmest dagligt hører om skrækkelige hackerhistorier, så kan det være værd at tænke sig om, inden man bare fortsætter med at benytte sin gamle og usikre iPhone eller iPad.

Se også: Nyheder om iPhone