Web-tv: Om iPhone, TDC & Tips til billige mobilselskaber

 

Hvorfor er iPhones så populære når de er så dyre, hvad er fordelene, ulemperne og priserne ved TDC og i hvilke mobilselskaber finder du typisk et billigt mobilabonnement for dig?

Disse spørgsmål besvares i vores første episode af ONETAKE MOBIL – Velkommen til et forbrugerorienteret web-tv program fuld af gode tips til billig mobiltelefoni, de bedste telefoner og anbefalinger til de bedste apps, mobilspil og tilbehør til mobilen.

- ONETAKE MOBIL er et ugentlig forbrugerprogram, som sendes hver lørdag kl 12:00. Hvert program retter fokus på tre forskellige hovedområder; telefoner, mobilselskaber og mobilkundernes behov og pengepung.

Vi kommenterer ugens mest forbrugerrelevante nyheder og stiller skarpt på godt, sjovt og det lovende fra mobilverdenens fire verdenshjørner; Apps, underholdning, tjenester og tilbehør til mobilen – Vi har forskelligt fokus uge til uge, men du kan vinde den samme fede præmie hver uge!

 

Stil spørgsmål og vind en fed præmie

Alle som stiller relevante spørgsmål i kommentarfeltet under artiklen deltager automatisk i lodtrækningen om en samlet præmie fra Sony bestående af én; Playstation 4, Sony Xperia Z3 Compact og Tablet Z3 Compact.

For at deltage i lodtrækningen kræver det kun, at du stiller et mobilrelevant spørgsmål i kommentarfeltet under artiklen. Blandt alle stilte spørgsmål udvælger vi også tre spørgsmål, som besvareres i næste uges episode af ONETAKE MOBIL (Du kan læse mere om vilkår og lodtrækning nederst i denne artikel). 

 

ONETAKE Mobil – Programbeskrivelse episode #1

Fokus er på iPhone, TDC og de fem billigste mobilselskaber for dig som privatperson. Indledningsvis præpareres episoden med præsentation og gennemgang af Beolit 15, som er en Bluetooth tilknyttet højtaler fra B&O, Dagens App 100% Gratis og ugens mobilspil. Hele molevitten afvikles på 20 minutter og der er hverken klippet eller klistret i udsendelsen – Det er ONETAKE MOBIL.

 • Beolit 15 er en rigtig god, bærbar og 360 graders højtaler fra B&O. Lyden spiller, bassen er solid og designet er rent – Se den og hør den – Den spiller næsten for sig selv, men koster dyrt.
 • Dagens App 100% Gratis er en App, som gør det muligt at hente apps til mobilen helt gratis. Med appen får du gratis adgang til apps, som det ellers koster penge at hente.
 • Ugens mobilspil, Heads Up, er i den festlige udgave og er en variation af 20 spørgsmål til professoren bare på tid. Spillet er socialt, sjovt og gratis på Google Play.
 • iPhone er ugens mobil: Vi tager Ja og Nej hatten på og belyser for og imod den populære mobil fra Apple. iPhones er først og fremmest dyre, men er de også pengene værd for dig.
 • TDC er ugens mobilselskab: TDC har mistet mange mobilkunder og det er der en forklaring på; TDC danmarksmestre i gebyrer, rigide pakker og meget dyre priser.
 • Det billigste mobilselskab for dig: Tre gode tips til hvordan du finder det billigste mobilabonnement og vores anbefalinger til de fem billigste og bedste mobilselskaber lige nu.

De billigste mobilselskaber som anbefales er:

Mobilselskab Netværk Mobilrabat Aktuelle priser
Telmore  TDC  Ja på stort udvalg Se tilbud
Oister  3  Ja på populært udvalg Se tilbud
CBB  Telenor/Telia  Ja på iPhones Se tilbud
CallMe  Telenor/Telia  Ja på stort udvalg Se tilbud
Bibob  Telenor/Telia  Ja på mindre udvalg Se tilbud

Der er 37 mobilselskaber som tilbyder mobilabonnementer til privatpersoner i Danmark – Her er fem billige og velfungerende alternativer, som tilbyder relevante mobilabonnement i forhold til danskernes mobilforbrug. Selskaberne yder hertil mobilrabat på mobiltelefoner – I disse selskaber finder du med stor sandsynlighed en god pris på mobil + mobilforbrug.

 

Se også:
9 telefoner som er bedre og meget billigere end iPhone 6

Derfor er TDC danmarks dyreste mobilselskab

Vilkår og betingelser for lodtrækning af udloddede præmier

Alle som stiller relevante spørgsmål i kommentarfeltet her under og alle som stiller spørgsmål deltager automatisk i lodtrækningen om vores præmie, som er en; Playstation 4, Sony Xperia Z3 Compact og Tablet z3 Compact. Blandt alle relevante spørgsmål, trækker vi tilfældigt én samlet vinder d. 28 marts 2015. Vinderen oplyses ved at han/hun modtager et Reply fra os i kommentarfelet hvorefter udveksling af nødvendig kontaktinformation sker. Præmien har en samlet værdi på ca. 9.000 kroner.  

114 svar til “Web-tv: Om iPhone, TDC & Tips til billige mobilselskaber”

 1. Michael Møller siger:

  Det er ok i mener tdc er dyre det er jo egentlig rigtig nok, men rigtig mange , rigtig rigtig mange køber og udskifter i dag deres tlf, Der er der kæmpe besparelser for famlierne ved tdc, helt op til 1400 i rabat med et abonnement med fri eu til alle danske numre, så det syntes jeg i skulle sammenligne lidt med også.

 2. kim christensen siger:

  kommer der noget om smartwatch?

 3. Flemming Chr Nielsen siger:

  Hey
  Vil galaxy alpha nogensinde få lollipop ?

 4. Morten Storm Solheim siger:

  Hvad med windows phone og windows 10? Det kunne være interessant at høre om

 5. Johnny Pedersen siger:

  Ja hvad med window phone? Jeg synes der bliver fokuseret lidt for meget på Android og Apple mht. tips/guider o.s.v.. Ellers gode artikler

 6. Anders Bech Kristensen siger:

  4G fra oister
  Jeg har prøvet 4G fra oister et par måneder og syntes ikke jeg for den store hastighed forøgelse er det et normalt,der står LTE på på mobilen.
  Er det normalt billede jeg oplever?

 7. Jakob Petri Megyessi siger:

  Hep hey! Tillykke med pilot-afsnittet, godt show med spændende og brugbar info, jeg ser frem til mere.

  Spørgsmål:
  Jeg kan simpelthen ikke forstå marketingsføringen: 3 ejer Oister.
  Oister har billigere mobiler end 3 – Ehm…..Burde man ikke samle alle æggene i en kurv, 3, og så lade Oister bare være et tele-firma kun med tale-abonnementer og intet andet? Eller har jeg misforstået noget ifht smart markedsføring?

  Og lige til sidst:Hvornår regner I med at lave en unboxing af SGS 6 og SGS 6 Edge?

 8. Mikkel Press-Hansen siger:

  Hvilken klassisk mobil ville i gerne have i en opdateret udgave? F.eks. HTC Touch Diamond med en modern skærm og lolipop eller en Nokia N95 med Windows 10 og touch skærm?

 9. Phillip siger:

  Den gang jeg var barn (10 år) havde jeg allerede haft mobil i nogle år, min fars aflagte motorola (kender ikke specifik model)
  Så gik der lidt tid og jeg fik som så mange andre en Nokia 3310, som jo hurtigt blev forældet og jeg fik så en Nokia 5210, en håndværker mobil. Der var en tendens om at telefoner skulle blive så små som muligt, min far havde en Nokia 6510 (den som lå ved siden af en pakke tændstikker i en reklame) jeg kan huske når folk snakkede mobiler skulle de være så små som muligt – og en dag havde man nok ikke andet end et headset. Men så vendte tiderne og man skulle kunne mere på en lille skærm og mobilerne voksede! Jeg fik en nokia 3650 med en underligt rundt tastatur, med kamera og mulighed for at få nye spil. Derefter tog det fart og nu kan skærmene jo ikke blive store nok. Eller kan de?
  Min spørgsmål er nu, hvad er den næste tendens, hvad er det næste skridt? Bliver mobilen re-defineret? Eller er vi nået der til hvor det bare er en flad tynd skærm og det bliver ikke anderledes eller kommer der en ny relulotion inden for mobiler og smartphones? Eller er det bare viderudvikling på dem så batteri kan holde længere og de bare bliver bedre og bedre? Men intet nyt iforhold til design?

 10. Mads Windeballe siger:

  Vil Windows telefoner nogensinde bliver en rigtig succes.?
  Altså rent kommercielt :)

  Eller er Andrioid og IOS så langt foran, at det blive umuligt :)

 11. Thomas Iversen siger:

  Hvor langt er udviklingen af 5G? Og er det noget vi vil se i Danmark?

 12. Frank Skou Laursen siger:

  Kan I komme med nogle bud på hvordan man får det optimale ud af kameraerne i smartphones? Jeg har en huawei ascend p7

 13. Jan Degn siger:

  Hvor mange apps er der til windows mobilerne i dag, er det værd at skifte til en sådan, jeg har i dag Android…. ??

 14. Lasse siger:

  Med de
  2 største spillere på markedet, iOS (satser mest på økosystemet) og Android (satser på mange kobling
  muligheder), hvor ser i Windows Phone henne i alt det her? Fx; Hvad er
  mulighederne for, at benytte en Windows Phone med en AppleTv eller en
  ChromeCast (såsom streaming fra Windows Phonen til enhederne)? Hvor ser i at Windows Phones hælder mest til? I stil med Apple’s eller med Androids?

 15. Michell Bak siger:

  Hvilken mobil og hvilket abonnement benytter I selv?

 16. Tarek Meiz siger:

  Samsungs nye topmodel er blevet rygtet til at være lavet af aluminium og glas, hvor designet har skulle have en vigtig betydning for den. Kompromisserne skulle dog være at de dropper SD-kort og udskifteligt batteri, hvilket har været en af de store salgsargumenter.
  Mener i at Samsung går på kompromis med deres egen brugerbase for måske at være en pendant til iPhone og hvad synes i om dette skifte?

 17. Troels Bastholm siger:

  Det er korrekt at TDC generalt er dyre. Men Hvis man tager udgangspunkt i deres lille TDC TV pakke til 429 som inkluderer maksimal hastighed bredbånd, en mobil pakke der dækker den gennemsnitlige danskers behov og så selvfølgelig den lille tv pakke. Det tror jeg næppe du kan finde billigere andre steder. mangler der en kanal kan man sagtens tilkøbe den separat, modsat hvad der bliver sagt i indslaget. Som Michael også er der gode besparelse at hente ved at binde sig til TDC 6 måneder, gangske som man kender det fra gamle dage.
  Deres kundeservice samt systemser er dog så komplekse og forældede at det ofte går galt når nye kunder skal oprettes og det resulterer i mange lange vente tider i TDC’s kundeservice telefon.

  Jeres sammenligning med Android vs. iOS synes jeg rammen mange vigtige elementer. I taler om at hvis man har hele pakken fra Apple kan man svare sms’er og opkald osv. fra sin mac pc. Hvorfor tror i at Google ikke har implementeret et lignende alternativ i android og Chrome browseren? der findes pt app der kan gøre det men det fungerer ikke optimalt da nogle funktioner kræver administrator rettigheder på telefonen.

 18. Jonas Bronée siger:

  Hvor stor betydning har det for batterilevetiden at køre på 3/4G LTE, kontra at køre Wi-Fi? Og er der nogen betydning?

 19. Peter Lysgaard siger:

  Sony har fået rigtig meget ros for deres Xperia modeller, men firmaet er under voldsomt pres fra bl.a. Samsung og Apple. Mener I at Sonys mobil division har en fremtid??

 20. Maja Stenberg siger:

  Hvor stor forskel er der egentlig på Sony Xperia Z1 Compact og den nye Z3 Compact?

 21. Ekelund siger:

  Efter at have opdateret min Samsung S5 med “Lollipop” bruger telefonen meget strøm, er langsom og skærmen nærmest brandvarm. Kan I komme med nogle gode anbefalinger til at afhjælpe problemet ??

 22. Carsten Valentin siger:

  Telmore benytter TDCs’ net . Er der fuldstændig samme dækning på de 2 selskaber ?

 23. Wallentin Rasmussen siger:

  Rygterne siger Samsung S6 kommer med indbygget betalingsløsning ifa Looppay?

  Hvordan ser I potentialet i forhold til iPhone, men også i forhold til Mobilepay og
  Swipp?

  Vil de danske betalingsløsninger overhovedet have en chance mod de store udenlandske operatører, som snart kommer rullende ind over os?

 24. Tobias Jessen siger:

  Hvad er fremtiden for trådløs opladning? Jeg har selv en gammel Lumia 920 og nu har Ikea lige annonceret Qi i flere nye produkter. Tror I der kommer gang i trådløs opladning eller kræver det eks. at Apple bliver nød til at komme ind i kampen? Og tror I de går med Qi eller en anden trådløs standard?

 25. Thomas André Jensen siger:

  hej Onetake Mobile.
  jeg har et spørgsmål vedrørende Sony.
  Sony mobile division har haft underskud i de seneste par år og i det seneste regnskab havde de et enormt underskud. Efter min mening laver sony nogle lækre og brugervenlige mobiler, men de ser ikke ud til at sælge godt nok. Mit spørgsmål er derfor om hvordan det kan være at mobilerne ikke sælger og om Sony bør sælge sin mobil division, som de gjorde med vaio brandet.?

 26. René Johan Poulsen siger:

  Hvad kan man forvente af IOS 9?

 27. Kurt lund Andersen siger:

  Kommer der en afløser til Lumia 930 Lumia 830 gælder ikke ?

 28. Lasse siger:

  Bliver Apple watch en succes?

 29. Kurt lund Andersen siger:

  Hvorfor laver Apple ikke vand/støvafvisende enheder ?

 30. Just siger:

  Hvad er jeres forventninger med hensyn til Apple det kommede år? Både i forhold til AppleWatch, iPhone og iMac’s osv?

 31. Ag-fan siger:

  Hvilken mobilproducent har været den mest revolutionerende indenfor de seneste par år?

 32. snedkerjan siger:

  Når I nu siger, at I anmelder en iPhone, hvorfor går I så ikke lidt mere i detaljer med, hvordan den virker (uden at blive for tekniske)? Det blev nærmest en gang: Jeg kan godt li’ den / jeg kan ikke li’ den. Hvorfor ikke især hæfte sig ved, hvor den adskiller sig fra konkurrenterne? – eller påstår at gøre det, f.eks.: Fungerer TouchID tilfredsstillende, og har man nogen reel gavn af det? Er deres point-and-shoot kamera et bedre/dårligere valg, end end Androids mere alsidige? Er der noget at udsætte på dens evner mht. WiFi, Bluetooth og telefoni? Er HandOff og Continuity velfungerende?
  “Her stiller vi skarpt på iPhone”…….Hmmmm?

 33. Daniel Christiansen siger:

  Hvad tror I bliver det næste store inden for mobilbranchen? Altså ikke telefoner, men en feature, som bliver et must have!

 34. Aske Nydam siger:

  Hvor svært ville det være for Microsoft at portere, som et gratis automatisk tilbud for samtlige apps fra Play eller appstore, så de kan komme på niveau på deres største akilleshæl?

 35. Java siger:

  Der sker intet udvikling på mobilbatteri fronten. Tror I at den Israelske firma StoreDot kan lave om på dette med deres patenterede NanoDot nanoteknologi Batteri?

 36. Steffen Kloster Duch Carlsen siger:

  Er der noget nyt om Sony og deres mobil telefoner? Fortsætter de eller lukker de afdelingen?

 37. Allan Rasmussen siger:

  Smartphones bliver større og større. Hvad mener I er den perfekte skærmstørrelse?

 38. Louise siger:

  Hvilken forskel er der på de forskellige Z compacts? :3

 39. Claus siger:

  Hvilken mobil bruger I selv og hvilket teleselskab og abonnement bruget I selv?

 40. Søren Zmylon siger:

  Vil den nye Samsung Galaxy S6 være vand- og støvtæt?

 41. Mikkel Just Christensen siger:

  Nu her hvor der lige er blevet frigivet nogle nye telefoner fra samsung og htc hvilken ville i så helst selv vælge og hvorfor?

 42. Henrik M Bono siger:

  Hvad er den billigste måde at få masser af data, når man som dansker er på ferie i et EU land?

 43. Kristoffer Bak siger:

  Er der en Windows Phone 8 mobiltelefon, der kan kategoriseres og vurderes som en topmodel, ligesom samsung, sony osv. har topmodeller i Android?

 44. Guest siger:

  Hvad skal man købe… Sony z3 Compact eller z3 ud over størrelsen, hvad er mister man så ved at gå ned i en Compact, og er den virkelig så vandtæt som man får at vide.

  kunne godt tænke mig at se jer at spille ps4 med z3 eller z3 compact som skærm på ps4 stikket :-)

 45. Andreast63 siger:

  Hvad skal man købe… Sony z3 Compact eller z3 ud over størrelsen, hvad er mister man så ved at gå ned i en Compact, og er den virkelig så vandtæt som man får at vide.
  hvad med glasset, det har man ge rygter for at gå i stykker, gør det så det .

  kunne godt tænke mig at se jer at spille ps4 med z3 eller z3 compact som skærm på ps4 stikket :-)

  det var mine spørgsmål og ønsker :-D

 46. Gitte Sørensen siger:

  Hvad er det med mænd og elektronik…?

 47. Jacob Vistisen siger:

  Hvis I skulle vælge det bedste fra Android, Ios, og Windows, hvordan ville jeres Smartphone se ud?

 48. Anders Skagen siger:

  Hvorfor bliver min “gammle” smartphone/tablet langsomt langsommere og langsommere med tiden? Er det bare rent psykologisk at den virker langsommere fordi jeg forventer mere og mere af den? Eller er der noget der rent faktisk gør den sløv? Er jeg paranoid når jeg mistænker producenterne for bevidst at gøre den sløv for at få mig til a købe.en ny model?

 49. Rasmus Bork siger:

  Tror I at Samsung kommer til at vende deres nedgang med den nye Samsung S6 og bliver egde teknologien det nye sort?

 50. Emil Skov siger:

  Kender I til LG G Flex 2 og hvad er jeres mening om kurverede displays på telefoner? Bør det være en ting?

 51. Emil Skov siger:

  Kender I til LG G Flex og hvad er jeres mening om telefoner med kurvede displays? Bør det være en ting?

 52. Tanja Jensen siger:

  Hvilke mobil vil I anbefale til en aktiv motionist, som jævnligt deltager i diverse motionsløb på hobbyplan. Det skal være en robust mobil som kan holde til lidt af hvert, men som samtidig har gps, km.tæller, pulsmåler, stop ur, osv. – alle de funktioner, som man har brug for, under sin sport.

 53. Kenn Hilding siger:

  Jeg håber virkelig i tager et step op i næste afsnit, for dette fik vi da intet ud af. Test af højtaler, Ved at i afspiller lyd I studio – “God bas” det glæder jeg mig til at opleve når jeg skal høre symphoni nr. 5. – Og hvordan skal vi vurdere om 3500 kr. er dyrt? I forhold til hvad?… Alternativer tak.
  Afsnittets mobil: IPhone køb/køb ikke hvis du har eller ikke har en Mac? Køb/køb ikke pga. Design? Enkel? Appstore? Skridttæller/trappetæller?
  3000 kroner dyrere iphone 6 128 gb. Regnet over en periode på 1 mdr. , 6 mdr. Eller 12?
  Blev desværre ikke meget klogere….
  Afsnittets selskab: TDC. 200% dyrere end billigste alternativ, som selvfølgelig inkludere det samme. eller? Godt råd hvis man har eller overvejder TDC… Smut hurtigst muligt… *Griner højt.* Glæder mig til at hører næste afsnit om telia/telenor. “150% dyrere en billigste alternativ mit gode råd som ekspert løb løb løb. *Griner igen*
  kom nu ind i kampen, snak om fordele/ulemper ved det teleselskab i tager op.
  Mit råd stammer jer op. Initiativet til et WEBTV program er godt, som fra dengang der blev lavet Geartv.

 54. Rune Christiansen siger:

  Vil vi se flere fusioner i telebranchen blandt de store aktører i den kommende fremtid?

 55. Michael Kristensen siger:

  Ved godt dette her breder sig lidt mere end bare til mobil, men kunne godt tænke mig at se nogle sammenligninger til samlede pakker hvor man har mobil, tv og internet i en pakke for at gøre det mere overskueligt, jeg har en samlet pakke pt og overvejer om det nu også er billigt nok :-)

 56. Omar Kamounah siger:

  Har Danmark stadig 4 store ‘moder’ teleudbyder om 5-10 år, og i så fald mener i at det er positivt/negativt for markedet i relation med prisskrig, loyal og brand value?

 57. Henrik Jensen siger:

  Android styresystem og de forskellige lag ovenpå… Jeg synes det ville være superfedt med en dybegående forklaring på de forskellige lag der bliver lagt ovenpå/udviklet på Android. Jeg tænker f.eks. på HTC med deres Sense, hvad betyder det for os, og hvorfor er Andriod i en “ren” form ikke ok?
  Iøvrigt ser jeg frem til en test af HTC ONE M9 – den ser dæleme lækker ud på de første billeder… :-)

 58. Rune Roed Scholer siger:

  Hvordan finder jeg som forbruger ud af hvilken teleoperatør der har den bedste båndbredde (og naturligvis dækning) dér hvor jeg bor/arbejder og hvordan kan jeg teste det? Er det nok at de har dækning eller er der andre ting der spiller ind? (Og gælder det både 3G og 4G?)

 59. Rune Bjerg Clausen siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om powerbanks, hvilke powerbanks er de bedste og er de overhovedet pengene værd i forhold til hvor hurtigt de kan lade mobilen op og hvor mange opladninger der er i dem

 60. jakob3k siger:

  Hvad er jeres mening om de netop præsenterede Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge? Er de i jeres øjne interessante og nyskabende nok til at få vendt skuden for Samsung eller er det “too little, too late”?
  Kunne I hver især selv finde på at købe en af dem (i så fald hvilken og hvorfor)?

 61. Kim Schertiger siger:

  Nu kommer samsung også med en betalings app, hvilken en syntes i er den bedste. Det er bo snart en jungle som telefoner med alle de betalings apps der er???

 62. Tommy Lindegaard siger:

  Hvad er jeres holdning til Samsungs Edge telefoner, er det ren design eller har det en brugbar funktion?

 63. Thomas Henriksen siger:

  Nu har man hørt så meget om den nye iphone 6. Hvad med den nye Samsung Galaxy s6? Slår den Iphone 6? Både med kvalitet, pris osv. Hvilken Mobil ville i vælge?

 64. Niklas Hjelm siger:

  Godt program og fin diskussion vedr. Android / IPhone. Er selv Android bruger (Sony Z3 compact) efter 5 år som iPhone bruger. Android har tidligere haltet bagefter, men den tid er forbi for længe siden på både app store og brugergrænseflade. Idag er det jo lidt en smagssag om man vil det ene eller det andet. Det er dog svært at argumentere imod, at iPhone generelt har antenner af ringere end gennemsnittet af smartphones + dårligere batteritid. Det kan dog godt være, at de har rettet op på det med iPhone 6. tager i sammenlignelige tests op som batteritid, antenneforhold, kamera osv?

 65. Michael M siger:

  Hej ONETAKE MOBIL.
  Jeg går og overvejer om jeg skal have en Z3 når min PS3 skal skiftes ud med en PS4. Vi er 5 i husstanden, så der er tit rift om fjernsynet. Sony har virkelig oppet sig med Z3 og ud over at være en fed mobil, så er jeg også meget tændt på Remote Play. I den forbindelse vil jeg gerne høre lidt om jeres oplevelse med det (hvis i har prøvet det) og om kvaliteten er bedre end med Vitaen? Har oplevet hos en ven at Vitaen har svært ved at trække det over WIFI. At man kan købe en holder til telefonen og bruge Dualshock 4 controlleren er også et kæmpe plus.

  Hilsen Michael

 66. Kristian Pedersen siger:

  Jeg har hørt fra mine venner at den “nye” oneplus one telefon, er ligeså god som den nye iphone rent hardwaremæssigt. Den koster dog kun en tredjedel af prisen, kan det virkelig passe?

 67. Mikael siger:

  Hvad er grunden enligt til at vi ikke ser flere dual sim Telefoner her hjemme. Nu de er til at købe i udlandet.
  Og er det mon noget der kommer til Danmark

 68. Alex Fiilm siger:

  i forhold til bedste dækning: har mobiler med en stor procentdel metal i kroppen mere ustabil forbindelse?

 69. Danny Krogh Meyer siger:

  PlayStation Music (Music Unlimited indtil 29 Marts) fra Sony & Spotify bliver lanceret sidst i marts, hvor det siges at det skulle virke på både PS3, PS4 & Xperia modellerne. Men ved i evt, om det kan svare sig hvis man allerede er Playstation Plus & Spotify Premium bruger?

 70. Alex Fiilm siger:

  kan iphone 6 stadig blive buet hvis den er i lommen, eller har Apple gjort kroppen stærkere nu?

 71. Søren Løfvall Jensen siger:

  Hvad ser i som den vigtigste nye ting i android 5.0? Hvor dan virker det nye multiuser interface

 72. Rune Bjerg Clausen siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om i tror at microsofts nye “universal apps” kunne være det der kan give dem vind i sejlene på mobilmarkedet

 73. Merete Louise Østberg siger:

  Jeg bor et sted hvor der er utrolig dårlig mobil dækning. Når man snakker med teleselskaberne lover de alle, at de har den bedste dækning i Danmark, også der hvor jeg bor. Men når jeg har gæster – der bruger et andet teleselskab end mit – får jeg dem altid til at afprøve deres mobil, og alle har en ekstremt dårlig dækning.
  Hvordan finder jeg ud af, hvilket selskab der har den bedste dækning på ens bopæl?

  • Nicolas Fredriksen siger:

   Netop at spørge sine gæster eller naboer om deres dækning er den bedste måde, at tjekke selskabernes mobilnet på. Hvis hverken TDC, Telenor, Telia eller 3 dækker tilfredsstillende hvor du bor, så er du desværre blandt de mange uheldige, som bor i dækningsforladte områder i landet og som pænt må vente til, at teleselskaberne sætter flere master op… Har du en iPhone? iPhones er udstyret med relativt dårlige antenner og modtager derfor sendemasternes signaler dårligere end mange andre telefoner… Nokia Lumia 925, Sony Xperia Z og Huawei Ascend P2 er tre telefoner, som har opnået bedste score i antennetest.

 74. Pia Sroka siger:

  Efter min kæreste og søn har opdateret den sidste ios på deres iphone 5,har de problemer med at opdaterer deres apps i apple,min datter har også problemer med sin nye ipone 6,hvad kan man gøre ved problemet. ?

 75. Paul Sønder Zacho siger:

  Samsung Galaxy Edge har jo sin kurvede skærm. Kan det overhovedet bruges til noget, eller er det bare et gimmick?

 76. Nezar Fez Nielsen siger:

  Jeg synes I skøjter lidt for let hen over pros/cons ved iPhone – Synes det endte mere i noget iphone vs. android diskussion – måske skulle I i stedet fremhæve nogle features eller irritationsmomenter ved den specifikke telefon, som den gængse (ikke-)bruger måske ikke kender til…

  Mit spørgsmål: Hvor langt er vi med mobilbetaling? – Findes det i Danmark?
  Jeg har læst at de nye betalingskort understøtter berøringsfri betalinger – har vi overhovedet brug for den slags indbygget i telefonen(og dermed ekstra udgifter for butikkerne og fastlåsning til enten den ene eller den anden løsning), hvis vores betalingskort har tjenesten indbygget.

 77. Kenneth Myren siger:

  Hvilken tjeneste eller hvilket program kan flytte/synkroniserer både kontakter, kalender OG noter mellem de tre største (mobil)operativsystemer? Især noter har givet hovedpine.

 78. Martin Rye Thomsen siger:

  Batteritid er jo noget der for mange er ret så vigtigt når de skal vælge mobil. Men det virker lidt som om det kun er størrelsen på batteriet (Mader regnes med når fabrikanterne vælger hvilket batteri der skal i en given model. Forskes der i bedre batterier teknologi til mobiltelefoner? f.eks batterier der fylder mindre, men holder mere strøm. Eller smartere genopladnings muligheder (bevægelse etc.)?

 79. Alex Elmbæk siger:

  Jeg går og overvejer at udskifte min Xperia Z2 med 2 enheder:

  En 4g tablet der kan stå for al data og kommunikation, osv. samt en god gammeldags GSM telefon der kun lige kan ringe og skrive. Bare for at skille mig lidt ud.

  Mit valg står indtil videre på Nvidia Shield som tablet og en klassisk Ericsson T66 eller T600 (henholdsvis 59g og 60g)

  Hvad ville jeres kombo være, hvis I skulle lave samme flytning?

 80. Reza Ismaili siger:

  Jeg ved, at der er mange der ønsker, at købe en ny smartphone.
  Jeg er en af dem, men hvad skal man vælge? Jeg er totalt forvirret. :)
  iPhone6, Den nye Samsung S6 eller Edge eller måske den nye HTC One M9?
  Hvad vil I anbefale? :)

 81. Omar Kamounah siger:

  Hvornår bliver 3D- og Hologram skærme en realitet på smartphones/tablets/wearables, og i så fald mener i det bliver en succes eller et flop?

 82. claus siger:

  Hej. Har gennem mange år haft tdc. Tv og 4 mobiler. Har nu skiftet til andet selskab med mobilerne, da jeg kunne få 50 % mere for den samme pris.
  Mit spørgsmål er :
  I siger at man skal kigge sig om med tv, men jeg syntes ikke jeg kan finde nogle billigere alternativer. Jeg syntes det er meget at betale 850,- om måneden.(Pakke, optag, flere tv.)
  Godt program. ……

  • Nicolas Fredriksen siger:

   Yousse, fullrate, boxer, waoo og viasat har billigere alternativer. Med tv-pakker handler det så også om, at man får de kanaler man gerne vil have. Hvor meget man så er villig til at betale for de enkelte kanaler er meget individuelt. Håber du finder noget ved disse selskaber, som er relevant for dig.

 83. Jesper Spandet Fritze Nielsen siger:

  Kunne godt tænke mig at vide om der ikke er nogen mobil tlf. Producenter. Der laver software til venstrehåndet personer?

 84. Rene Berthelsen siger:

  Selvom Beolit 15 ‘koster dyrt’. Er der andre produkter som der er værd at overveje eller er den bare pengene værd?

 85. Claus Thomsen siger:

  Spørgsmål: Vil 4G (LTE) nogensinde blive udbredt til hele Danmark eller vil det kun virke i de store byer?
  Hvad med langs motor/hovedveje og i togene, vil 4G komme til at virke der?

 86. Christian Vest siger:

  Hvorfor er der ikke andre end Sony der fokuserer på små top modeller?

 87. Christian Thomsen siger:

  Samsung har lige lanceret deres S6, og den ser nu lækker ud. Men jeg har tidligere hørt (og oplevet på egen krop), at Batterierne i Samsung, sjældent holder i 2 år. Og Samsung har valgt at lave en toptelefon hvor batteriet ikke kan pilles ud.
  Samsung giver PT kun et halvt års reklamationsret på batteriet, hvad sker der nu? Skal vi forvente de er blevet langt bedre, eller vil kunderne ende i at batteriet går til efter et år, og man skal betale for at få skiftet batteriet? :)

 88. Emil Ulrich Munkholm siger:

  Er det det værd at opgradere og købe den nye Galaxy S6, hvis man har en S5 eller Note 4?

 89. simon siger:

  Er der nogen grund til at tablets ikke bliver opdateret i samme omfang som mobiler?. (Samsung især)

 90. Glenn Reippurt Lind Christophe siger:

  Kunne i ikke tage at tilgodese Windows Phone lidt mere? Det virker ofte som om at man undgår det, fordi alle siger det ikke har en fremtid. Faktum er bare at det er mere populært end nogensinde og med Windows 10 på trapperne med dertilhørende samspil med pc og Xbox, kan jeg ikke forestille mig at det bliver mindre. Så mere WP, tak :)

  • Nicolas Fredriksen siger:

   Hver episode sætter fokus på én mobilproducent. Alle mobilproducenter kommer i tur og orden.

 91. Kim Andersen siger:

  Det vil være mest fair hvis i også nævner, at hvis man har TDC og man også har TV hos dem, så er der fri musik i TDC Play, og TV film og serier, som du kan se og høre frit på din mobil, vel at mærke uden at du forbruger noget som helst data.
  Ved stort set alle andre selskaber betaler du datatrafik hvis du feks hører musik, så man kan hurtigt komme ud i at skulle købe ekstra data til sit abonnement.

 92. Franne siger:

  Hvornår på året er det billigst at anskaffe sig en ny mobiltelefon?

 93. Claus siger:

  Kan i ikke fortælle noget om fordelene ved den nye Windows 10? Det siges, at man nu kun skal skrive en app, som kan køre på både smartphones, tablets og desktop computere, men hvordan gøres det i praksis på så forskellige arkitekturer. Kunne godt tænke mig et teknisk indslag om Windows 10.

 94. martin siger:

  Endelig!! Vil lige sige tak for et super program. Dejligt med en tech program! Lige et super tak for et godt program… Har lige et spørgsmål…… Som mange måske har hørt så slå Telenor og telia snart deres to virksomheder sammen under nyt navn/selvskab….. Hvad tror i det kommer til at betyde for telemarkedet i fremtiden?

 95. Dumpo siger:

  Hvad er jeres mening om LG’s forvandling fra absolut NO GO til HIT De har virkeligt fået fod på Markedet.. De seneste år..
  Hvad har de gjort rigtigt?
  Og Hvorfor er det nu HTC det er NO GO!
  burde HTC studere firmaet LG nærmere da de jo nok burde lukke butikken i samme grad som hos Sony kører deres butik jo ikke for godt.

 96. martin siger:

  Endelig!! Vil lige sige tak for et super program. Dejligt med en tech program! Lige et tak spørgsmål…… Som mange måske har hørt så slå Telenor og telia snart deres to virksomheder sammen under nyt navn/selvskab….. Hvad tror i det kommer til at betyde for telemarkedet i fremtiden?

 97. Allan Schmidt siger:

  Vil sony komme med en opdatering, så z1 og z2 vil kunne kombineres med playstation,
  På samme måde som z3 serien?

 98. Oskar Hausgaard siger:

  Rigtig fin udsendelse. Ville dog ønske at det var tilgængeligt på Youtube, da det er lidt nemmere på mobilen :)

 99. Karin Christensen siger:

  Har i et godt råd i forbindelse med nyanskaffelse af smartphone ? Jeg skal bruge en der er rigtig god til at holde strøm samt meget bruger venlig :)
  Det er også meget vigtigt at der er et godt kamera i.
  Hvilke kan i foreslå jeg kigger på

 100. Per Jæger siger:

  Jeg glæder mig til at få min første smartphone en dag. Jeg læste for længe siden om de betingelser man må acceptere, hvis man installerer f.eks. et 3. parts tastatur: Så giver man nemlig folkene bag programmet adgang til alle ens data, tastetryk – dvs. diverse koder osv. Er det bare mig, der er temmelig beklemt ved det, eller er det noget i andre bekymrer sig om ? Er der nogen på redaktionen, der har en løsning på problemet, hvis man gerne vil have en smartphone, men også vil holde ens personlige oplysninger for sig selv ?

 101. Leif Toftdahl Jensen siger:

  Hvad mener i om Telmores Play abbonnement??
  Er der noget skjult i teksten eller er det så godt som det ser ud?

 102. Nicolaj Ladefoged Bøgh siger:

  Jeg bruger oneplus one som min primære mobil, og der går ikke længe (forhåbentligt) før lollipop opdateringen ankommer. Jeg er stødt på en del kommentarer hvor der lader til, at strømforbruget stiger efter lollipop er installeret på mobiler, der allerede har modtaget opdateringen. Den gode batterilevetid er en af OPO’s bedste features, og jeg ville være ked af at se den forsvinde. Mit spørgsmål er derfor: ER der noget om snakken, eller kan man roligt installere opdateringen når den kommer?

 103. Karsten Nielsen siger:

  Hvilken af de nyere top-mobiler, som f.eks. Htc one9, Sony Z3, Galaxy s5/s6, Lg flex2 etc, har den bedste skærm i forhold til at se den i stærkt sollys? Det er et punkt der ofte forbigås i anmeldelser, hvor der fokuseres på skærmens opløsning etc.

 104. Michael Kristensen siger:

  kommer der en sammenligning mellem Samsung Galaxy 6 og IPhone 6? :-)

 105. Birthe Elia Andersen siger:

  Hej
  Jeg vil høre om I kan anbefale nogle apps til vedligeholdelse/ oprydning på ens telefon.
  Og et andet spørgsmål: Jeg forsøgte for nogle måneder siden at overføre spil med experience/point (eller hvad man nu kalder det) fra min søns telefon Fandt ud af at telefonen, en LG, skulle rootes først. Dette arbejdede jeg så ihærdigt på, hvilket ikke lykkedes. Det eneste jeg opnåede var PUP’s på min pc. Øv. Kender I til nogen sikker måde at gøre det på?
  Vh. Birthe

 106. Wasim Jasin siger:

  Sony har netop lanceret en ny tablet og påstår at den vil kunne erstatte en laptop. Xperia Z4 tablet har mulighed for at blive sat sammen med et efter sigende vildt lækkert keyboard som giver mulighed for, at benytte taleren apparatet på helt nye måde. jeg pendler rigtig meget og har brug for en ny arbejdsstation på farten. Hvad synes I?

 107. Kenneth Sørensen siger:

  er mobilspil crossplatform? android, windows og apple imellem?

 108. Mr MoeOeo siger:

  Hejsa, har Motorola egentlig mulighed for at blive rigtig “in”, ligesom Samsung eller Apple, eftersom de fik lov at lave Nexus 6?

 109. Kim Ryom siger:

  Kommer der en test af Sony Xperia M4 Aqua ?

 110. Svend Albert Kristensen siger:

  Hej jeg har en LG leon 4g når man læser anmeldelser af den lyder den som en god relefon….men i brug er det som om den er ret underdimensioneret ……eller er det bare mig??

Skriv et svar