Web-tv: Om iPhone, TDC & Tips til billige mobilselskaber

Velkommen til præmieren på ONETAKE MOBIL, et online tv-program i otte episoder á 20 minutter, som retter fokus på telefoner, teleselskaber og de bedste mobilabonnement til hvert behov. Hvert program krydres med præsentationer af nyttige apps, gode mobilspil, tilbehør til mobilen og fede præmier - Her stiller vi skarpt på iphones, TDC og de billigste mobilselskaber!

Web-tv: Om iPhone, TDC & Tips til billige mobilselskaber

 

Hvorfor er iPhones så populære når de er så dyre, hvad er fordelene, ulemperne og priserne ved TDC og i hvilke mobilselskaber finder du typisk et billigt mobilabonnement for dig?

Disse spørgsmål besvares i vores første episode af ONETAKE MOBIL – Velkommen til et forbrugerorienteret web-tv program fuld af gode tips til billig mobiltelefoni, de bedste telefoner og anbefalinger til de bedste apps, mobilspil og tilbehør til mobilen.

– ONETAKE MOBIL er et ugentlig forbrugerprogram, som sendes hver lørdag kl 12:00. Hvert program retter fokus på tre forskellige hovedområder; telefoner, mobilselskaber og mobilkundernes behov og pengepung.

Vi kommenterer ugens mest forbrugerrelevante nyheder og stiller skarpt på godt, sjovt og det lovende fra mobilverdenens fire verdenshjørner; Apps, underholdning, tjenester og tilbehør til mobilen – Vi har forskelligt fokus uge til uge, men du kan vinde den samme fede præmie hver uge!

 

Stil spørgsmål og vind en fed præmie

Alle som stiller relevante spørgsmål i kommentarfeltet under artiklen deltager automatisk i lodtrækningen om en samlet præmie fra Sony bestående af én; Playstation 4, Sony Xperia Z3 Compact og Tablet Z3 Compact.

For at deltage i lodtrækningen kræver det kun, at du stiller et mobilrelevant spørgsmål i kommentarfeltet under artiklen. Blandt alle stilte spørgsmål udvælger vi også tre spørgsmål, som besvareres i næste uges episode af ONETAKE MOBIL (Du kan læse mere om vilkår og lodtrækning nederst i denne artikel). 

 

ONETAKE Mobil – Programbeskrivelse episode #1

Fokus er på iPhone, TDC og de fem billigste mobilselskaber for dig som privatperson. Indledningsvis præpareres episoden med præsentation og gennemgang af Beolit 15, som er en Bluetooth tilknyttet højtaler fra B&O, Dagens App 100% Gratis og ugens mobilspil. Hele molevitten afvikles på 20 minutter og der er hverken klippet eller klistret i udsendelsen – Det er ONETAKE MOBIL.

  • Beolit 15 er en rigtig god, bærbar og 360 graders højtaler fra B&O. Lyden spiller, bassen er solid og designet er rent – Se den og hør den – Den spiller næsten for sig selv, men koster dyrt.
  • Dagens App 100% Gratis er en App, som gør det muligt at hente apps til mobilen helt gratis. Med appen får du gratis adgang til apps, som det ellers koster penge at hente.
  • Ugens mobilspil, Heads Up, er i den festlige udgave og er en variation af 20 spørgsmål til professoren bare på tid. Spillet er socialt, sjovt og gratis på Google Play.
  • iPhone er ugens mobil: Vi tager Ja og Nej hatten på og belyser for og imod den populære mobil fra Apple. iPhones er først og fremmest dyre, men er de også pengene værd for dig.
  • TDC er ugens mobilselskab: TDC har mistet mange mobilkunder og det er der en forklaring på; TDC danmarksmestre i gebyrer, rigide pakker og meget dyre priser.
  • Det billigste mobilselskab for dig: Tre gode tips til hvordan du finder det billigste mobilabonnement og vores anbefalinger til de fem billigste og bedste mobilselskaber lige nu.

De billigste mobilselskaber som anbefales er:

Mobilselskab Netværk Mobilrabat Aktuelle priser
Telmore  TDC  Ja på stort udvalg Se tilbud
Oister  3  Ja på populært udvalg Se tilbud
CBB  Telenor/Telia  Ja på iPhones Se tilbud
CallMe  Telenor/Telia  Ja på stort udvalg Se tilbud
Bibob  Telenor/Telia  Ja på mindre udvalg Se tilbud

Der er 37 mobilselskaber som tilbyder mobilabonnementer til privatpersoner i Danmark – Her er fem billige og velfungerende alternativer, som tilbyder relevante mobilabonnement i forhold til danskernes mobilforbrug. Selskaberne yder hertil mobilrabat på mobiltelefoner – I disse selskaber finder du med stor sandsynlighed en god pris på mobil + mobilforbrug.

 

Se også:
9 telefoner som er bedre og meget billigere end iPhone 6

Derfor er TDC danmarks dyreste mobilselskab

Vilkår og betingelser for lodtrækning af udloddede præmier

Alle som stiller relevante spørgsmål i kommentarfeltet her under og alle som stiller spørgsmål deltager automatisk i lodtrækningen om vores præmie, som er en; Playstation 4, Sony Xperia Z3 Compact og Tablet z3 Compact. Blandt alle relevante spørgsmål, trækker vi tilfældigt én samlet vinder d. 28 marts 2015. Vinderen oplyses ved at han/hun modtager et Reply fra os i kommentarfelet hvorefter udveksling af nødvendig kontaktinformation sker. Præmien har en samlet værdi på ca. 9.000 kroner.  

Sagen videre

Næste interessante historie om sagen kom frem. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. Allerede d. 18/2/2015 fulgte vi op med artiklen om Mobilrabat: Spar gode penge på de bedste mobiler – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Seneste nyheder om Mobilabonnement ser du her..