iPhone dominerer markedet i Danmark – Hjælpetips til alle iPhone brugere 

Har ens iPhone været udsat for et uheld skal den til reparation: Ødelagt skærm, fugt eller problemer med at batteriet svigter.

iPhone dominerer markedet i Danmark – Hjælpetips til alle iPhone brugere 

Sponseret indhold: Alle kender til, at ens iPhone har været udsat for et uheld og har brug for en kærlig hånd eller en reparation. Du kan have ødelagt skærmen ved at tabe telefonen, den kan være røget en tur med i havnebadet eller du kan opleve problemer med at batteriet svigter. Alle disse tre problemer, er de hyppigste problemer iPhones bliver udsat for.

Læs med videre her, for at få lidt indsigt i hvordan du nemmest kommer igennem disse problemer, eller hvis du ønsker at forlænge din iPhones levetid.

Se også: Telefon skærm reparation

Glasset er revnet på din skærm 

Du har tabt telefonen på badeværelsesgulvet eller imens du er på farten, hvilket har resulteret i at glasset på din skærm er revnet eller LCD’en er gået i stykker. Hvis du ødelægger glasset på din skærm, vil der typisk komme synlige og mærkbare revner hen over glasset, man kan også ødelægge LCD’en, som er placeret inde under glasset.

LCD’en består af pixels, som gengiver tekst og billeder på skærmen. I nogle tilfælde kan man endda ødelægge LCD’en, uden glasset på skærmen er i stykker.

Se også: Hos Telerepair

Hvad kan du selv gøre?

Ofte ser man på trods af, at glasset er revnet, at telefonen stadigvæk er funktionel. Man kan dog komme ud for, at touchen ikke virker eller glasset er så revnet, at man ikke kan navigere på skærmen.

Her kan du slå (AssistiveTouch) til. AssistiveTouch hjælper dig med fortsat at kunne bruge din iPhone, hvis du har svært ved at røre skærmen eller trykke på knapper.

Gå ind på “Indstillinger”  > Tryk på “Tilgængelighed” > Tryk på “Berøring” > Tryk på “AssistiveTouch”  > Slå AssistiveTouch til

Dette kan hjælpe dig med at kunne anvende telefonen i længere tid, hvis touchen svigter, eller giver dig muligheden for at kunne lave en sikkerhedskopi af telefonen.

En anden måde, man kan forebygge at ødelægge sin iPhone på, er at investere i et panserglas eller et Cover. Et panserglas er et ekstra lag af beskyttelse man kan sætte på sin skærm, som beskytter skærmen fra at skulle gå i stykker. Et cover kan både beskytte bagsiden og frontsiden af din telefon og er altid en god idé at have på sin telefon.