Introtilbud: Fri tale og 100 GB til 39 kroner

Resten af året kan du slippe med at betale 39 kroner for fri tale og 100 GB data. Se mobilabonnementet på tilbud hos duka.

Introtilbud: Fri tale og 100 GB til 39 kroner

Har du et stort forbrug af data og snakker meget i mobilen, bør du tage et nærmere kig på seneste tilbud fra mobilselskabet duka. I et tidsbegrænset tilbud får man netop en meget nedsat pris på fri tale og 100 GB resten af 2023.

Se også: De bedste priser på mobilabonnementer

Fri tale og masser af data på tilbud

Der er masser af gode tilbud på mobilabonnementer lige nu. Et af de gode tilbud finder man hos mobilselskabet duka, der har lanceret et mobilabonnement med fri tale og hele 100 GB data.

I forbindelse med lanceringen er de også klar med et tilbud på det, hvor man sparer mange penge resten af året. Der er dog tale om et tidsbegrænset tilbud, så du skal ikke vente for længe. Se tilbuddet nedenfor:

  • Fri tale, 100 GB og 20 GB EU-data: 39 kroner per måned frem til 31/12-2023. Derefter er prisen 119 kroner per måned.

Se aktuelle tilbud hos duka

Der er ingen binding på abonnementet herover. Tilbuddet skal bestilles seneste den 16. oktober, og det gælder kun nye abonnementer.

Inkluderet er fri tale i og til hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Færøerne og Island.

Er det en god pris?

Der er ikke tvivl om, at tilbuddet fra duka er godt. Men hvordan ser det ud, når introperioden er overstået og prisen stiger til 119 kroner per måned?

Har du brug for fri tale og mindst 100 GB tale, er abonnementet fra duka et godt valg. Hos de billigste konkurrenter kan man for eksempel vælge fri tale og 200 GB hos CBB til 149 kroner, fri tale og 50 GB hos eesy til 129 kroner og fri tale og 200 GB til 129 kroner hos Oister.

Bruger du derfor under 200 GB og over 100 GB data per måned, er dukas abonnementet det billigste valg. Bruger du derimod under 100 GB eller 200 GB eller derover skal du overveje at skifte, når introperiode ophører.

Se også: Guides til mobilabonnementer