utro skift mobilselskab

Når det er i orden at være utro

Utroskab har med rette en negativ klang over sig, da der i hvert fald altid vil være en part, der bliver såret. Det er ikke godt, når det går ud over ens bedre halvdel eller ligefrem børnene, men går det ud over dit teleselskab, så synes jeg ikke du skal have så dårlig samvittighed.

Måske dit teleselskab bliver ked af det, når du smutter, men der kan være flere grunde til, at du må være utro og smage forbuden frugt andet steds.

 

Ændrede priser kan gøre du bør være utro

Der kan være flere grunde til, hvorfor du vil eller bør overveje at skifte teleselskab og mobilabonnement. For det første kan priserne være ændret, så du betaler for meget i forhold til dit forbrug.

Måske du også skal betale 119 kroner hos det andet teleselskab, men du får lige 5 timers ekstra tale og 10 GB ekstra data oven i.

Så er det okay at være utro.

Se også: Mobilabonnementer med meget tale og data til billig pris

 

Du har ændret dit mobilforbrug

Dit forbrugsmønster kan også være ændret. Måske du ikke længere fører så mange almindelige mobilsamtaler som tidligere, men til gengæld er dit dataforbrug eksploderet og dit nuværende mobilselskab tilbyder ikke en pakke, du har brug for.

Så er det okay at være utro.

Se også:  Mobilabonnementer med meget data

Dårlig dækning? Ja, så vær utro!

Måske du ser naboen tale løs i mobilen, uanset hvor denne befinder sig i huset eller haven, mens du knap nok selv kan få forbindelse, selvom du står på taget på dit hus.

Naboen har nemlig et mobilselskab, der dækker godt der, hvor I bor, mens dit eget teleselskab har store huller i området. Så er det bare med at spørge naboen om, hvem han/hun er kunde hos og så skifte til samme selskab.

Så er det okay at være utro.

Se også: Mobilselskaber med god dækning

Kommunikationen halter? Vær utro!

Måske er du af forskellige årsager nødt til ofte at have dialog med dit teleselskab, hvad enten det er på telefon eller per mail. Men kommunikationen er dårlig, kundeservice er svær at komme i kontakt med.

Så er det okay at være utro.

Se også: Mobilselskaber med god kundeservice

Du vil have mere underholdning i dit liv

Det kan også være, at du betaler 99 kroner om måneden for at streame musik til din mobil og 79 kroner for at se tv-serier, du betaler også 99 kroner om måneden for at læse e-bøger og så videre, samtidig med du har et mobilabonnement på den trælse side af 100 kroner. Sådanne tjenester kan du i stedet vælge at få med i et mobilabonnement og derved spare mange penge.

Så er det okay at være utro.

Se også: Mobilselskaber med underholdning i mobilabonnementer

Du rejser pludselig meget – så skal man da være utro!

Det kan også være, at dit liv har indrettet sig således, at du nu opholder dig meget i udlandet, uden at du af den grund ønsker at gå på kompromis med brugen af din mobiltelefon.

Så kan du meget vel være nødt til at skifte mobilselskab og mobilabonnement for der er ingen, der synes det er sjovt at blive ruineret af høje roaming-priser!

Så er det også okay at være utro.

Se også: Mobilabonnementer med billig eller gratis roaming