Hvordan ved man hvilket teleselskab, der har bedste mobilnetværk?

Det er ganske let at opnå en bedre mobildækning. Læs her, hvordan du finder det teleselskab, der giver dig den bedste mobildækning.

Hvordan ved man hvilket teleselskab, der har bedste mobilnetværk?

Selvom vi i Danmark generelt har en god mobildækning, er der stadig områder, hvor man kan opleve ringe mobildækning og de såkaldte mobilhuller. Døjer du med en mangelfuld mobildækning, ved vi hvor frustrerende det kan være. I denne artikel hjælper vi dig på vej til en bedre mobildækning. Læs hvordan du finder teleselskabet med den bedste mobildækning.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Sådan får du bedre dækning på mobilen

Udover kvaliteten af selve mobiltelefonens antenne, er der en række gode tips du kan bruge, når du skal opnå den bedste mobildækning:

Tjek teleselskabets dækningskort

Det første du skal gøre, er at tjekke teleselskabernes dækningskort. Du kan på dækningskort for TDC, Telia og Telenor netværket og 3 se, hvordan dækningen ser ud i det område, hvor du typisk benytter din mobiltelefon. Dette gælder både dækningen for opkald og mobildata.

Spørg til kundernes oplevelser

Teleselskabernes dækningskort tager desværre ikke hensyn til en lang række faktorer, som er afgørende for den dækning du vil opleve. For at komme tættere på virkelighedens mobildækning for dig i dit område, kan man spørge kunder på de forskellige netværk. Det kan for eksempel være naboen eller en bekendt, men det kan også være her på telepristjek, hvor mere end 5.000 personer har deltaget i vores undersøgelse af mobilselskabernes mobildækning & kundetilfredshed.

Her kan du indtaste dit postnummer og se hvilket mobilnetværk, der opnår den bedste score.

Du kan også selv deltage i undersøgelsen om mobildækning og hjælpe andre.

Prøv det af

Nu er du forhåbentlig kommet tættere på at finde det teleselskab, der har den bedste mobildækning hos dig. Det næste du nu skal gøre, er at få det prøvet af. Bestiller man et mobilabonnement ved onlinekøb, er der automatisk 14 dages returret. Det betyder, at du med ro i sindet kan prøve abonnementet af, inden du beslutter dig.

Her skal man dog være opmærksom på, at der kan opleves forskel i dækningen på det samme mobilnetværk, alt efter hvilket teleselskab man vælger. Uden at der er noget officielt om det, kan teleselskaberne angiveligt gøre forskel på kvalitet på mobilnetværket hos lavprisselskaber og de større og dyrere selskaber.

Et godt tip, når dækningen er mangelfuld

Er dækningen stadig for dårlig, selvom du har forsøgt dig med ovenstående? Så kan vi anbefale, at du hopper på et Wi-Fi. Ikke kun for at opnå bedre datahastigheder, men også for bedre opkaldskvalitet. Man kan på de fleste telefoner aktivere Wi-Fi-opkald, hvilket lader telefonen ringe op når Wi-Fi. Det giver en betydeligt bedre opkaldskvalitet, så længe Wi-Fi’et er af en god kvalitet.

Se også: Teleselskaber med bedste mobildækning og kundetilfredshed