Hvor meget koster det at få repareret iPhone?

Det kan være rigtig dyrt at skifte skærm, batteri eller kamera på en ældre iPhone, men ofte kan en reparation godt betale sig.

Hvor meget koster det at få repareret iPhone?

Det kan være dyrt at få repareret for eksempel en iPhone 11, afhængig af hvilken type reparation der er tale om. Hvis du har mistet din iPhone eller den er blevet tabt og har fået skader på skærmen, kan det være nødvendigt at få skiftet hele skærmen.

Dette kan koste op til 2.500 kroner, afhængigt af hvilken reparatør du vælger. Alligevel er reparation af iPhone stort set altid billigere end at købe en ny.

Se også: Bedste iPhone 

Dyrt at skifte batteri eller kamera på ældre iPhone

Hvis du har andre problemer med din iPhone, hvad enten det er 11, 12 eller 13, såsom et defekt batteri eller et kamera der ikke virker, kan det også være dyrt at få den repareret.

Reparationer af denne type kan koste op til 1.000 kroner eller mere, afhængigt af hvilken reparatør du vælger og hvilken type problem du har.

Se også: Test af iPhone

Billigere at reparere iPhone end købe ny

Det kan være smart at reparere en gammel iPhone, hvis du stadig har glæde af den og den ikke har for mange problemer. Det kan være en god måde at spare penge på, da det ofte er billigere at reparere en gammel iPhone end at købe en ny.

Dette er især gældende, hvis du har en ældre model, der ikke længere produceres og derfor ikke kan købes som ny.

Se også: En ødelagt iPhone skal på værksted

Reparation kan dog være dumt

Det kan dog også være dumt at bruge penge på at reparere en gammel iPhone, hvis den har mange problemer eller er ved at være forældet.

I sådanne tilfælde kan det være bedre at investere i en nyere model, der har mere avancerede funktioner og færre problemer – ja forhåbentlig har den jo slet ingen problemer det første lange stykke tid, man har den.

I det store hele afhænger det af din personlige situation og dine økonomiske muligheder, om det er smart at bruge penge på at reparere en gammel iPhone. Det er en god idé at undersøge dine muligheder og sammenligne priser fra forskellige reparatører, før du tager en beslutning.

Se også: Sammenlign priser på iPhone