Hvor god mobildækning har Eesy og er de billige?

Teleselskabet Eesy er Danmarks mest enkle, men hvor billige mobilabonnementer har de og hvor god er deres dækning? Se guide med priser.

Hvor god mobildækning har Eesy og er de billige?

Eesy var og er stadig udset til at skulle tage kampen op med teleselskaber som CBB Mobil, Call Me og Oister. Det kan de også til en vis grad med i hvert fald meget simple mobilabonnementer til fornuftige priser. Selskabets trumfkort ligner dog først og fremmest, at de er på TDC’s netværk.

Priser på mobilabonnementer ved Eesy

Eesy har gjort det let for sig selv og for kunderne med deres mobilabonnementer. De har alle fri tale og kan bruges i EU. Priserne kan ikke helt matche de mest aggressive på markedet, men de skræmmer formentlig ingen væk.

Fri tale og 15 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 99 kroner

Fri tale og 40 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 119 kroner

Fri tale og 60 GB data (10 GB data i EU)
Pris: 139 kroner

Fri tale og fri data (20 GB data i EU)
Pris: 179 kroner

Alle abonnementer er uden binding og oprettelsesgebyr og kan alle bruges i EU.

Se aktuelle priser på Eesy

Hvor god mobildækning har Eesy?

Eesy benytter TDC Nets mobilnetværk og det er kåret til at have Danmarks bedste dækning flere år i træk. På det nye dækningskort på telepristjek.dk kan du se, hvordan langt over 3.000 danske mobilkunder har bedømt mobildækningen hos deres teleselskab. Også TDC Net har med på listen.

Hvis du tjekker det dækningskort, inden du vælger teleselskab, så kan du se, hvor god mobildækning Eesy har. Det kan du gøre her: Hvor god mobildækning har Eesy på TDC Net?

Fordele og ulemper

Fordele

  • Billige mobilpakker
  • Ingen binding
  • Gratis oprettelse på alle mobilabonnementer
  • Datadelingskort til 20 kroner / md
  • Simpel hjemmeside

Ulemper

  • Kun 4G
  • Ingen eSIM
  • Tilbyder ikke mobilt bredbånd
  • Sælger ikke telefoner
  • Ikke muligt at tilkøbe ekstra data

De bedste alternativer 

Eesy er et meget enkelt teleselskab kun med fokus på telefoni. Det er der faktisk ikke andre teleselskaber, der gør på samme måde. Men der er alligevel masser af konkurrenter på markedet, for eksempel Oister, CBB Mobil, dukaTale, OK Mobil og Greentel.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

Mere nyt om temaet

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 15/2/2021 kom der flere nuancer om emnet med nyheden; Er CBB Mobil et godt teleselskab? Priser og dækning – Læs mere her. Få også seneste nyt om emnet her.