Hvilket mobilabonnement til barnets første mobil?

Barnets første mobil har også brug for et mobilabonnement. Vi finder her det bedste mobilabonnement til barnets første mobiltelefon.

Hvilket mobilabonnement til barnets første mobil?

Barnets første mobiltelefon skal selvfølgelig også have et mobilabonnement. I denne guide finder vi det bedste mobilabonnement og giver samtidig nogle gode råd.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvilket mobilabonnement er bedst til børn?

Både børnenes forbrug og mobilabonnementerne er meget anderledes end da du og jeg skulle have vores første mobilabonnement. I dag bliver der brugt langt mere mobildata end tidligere, da de fleste tjenester og apps kræver en internetforbindelse. Og det betyder dermed, at man gør klogt i at vælge et mobilabonnement med inkluderet mobildata.

Med det sagt, behøver man ikke købe flere hundrede gigabyte eller fri data til barnet – meget mindre er nok. Barnet bruger endnu ikke så meget data- og har desuden tit mulighed for Wi-Fi. De fleste teleselskaber har mobilabonnementer, der er konstueret til børn og de er et godt sted at starte, men du skal være opmærksom på, at der er stor forskel på prisen og abonnementets indhold. Nedenfor har vi fundet fem mobilabonnementer hos teleselskaberne, hvor du får mest for pengene.

#1 Greentel

Abonnement: 2 timers tale og 2 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 48 kroner

Se aktuelle pris hos Greentel

#2 Oister

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner

Se aktuelle pris hos Oister

#3 Duka

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 59 kroner

Se aktuelle pris hos Duka

#4 CBB

Abonnement: 7 timers tale og 7 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 79 kroner

Se aktuelle pris hos CBB

#5 Call Me

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: Telia
Pris per måned: 79 kroner

Se aktuelle pris hos Call Me

Hvad skal man ellers overveje?

Der er flere ting man skal tænke over, når man vælger et mobilabonnement til barnet. Nogle gode råd er at slå indholdstakserede beskeder fra samt vælge udeladt nummer og hemmeligt nummer. Så slipper barnet for uventede opkald fra sælgere.

Derudover er mobildækningen vigtig. Skal barnet have fat i dig eller du have fat i barnet, vil du gerne være sikker på, at barnet har dækning på mobilen. Derfor skal du vælge et mobilabonnement hos et teleselskab, der har god dækning hvor du bor. Du kan bruge dine egne erfaringer, naboens erfaringer eller kigge på mobilkundernes oplevelse med netværksdækningen i forskellige postnumre her.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer til familien