Hvilken pris får de nye iPhones anno 2018?

Apple kommer med tre nye iPhones her i 2018, forventes det - men hvilke priser får de? Her er er vores bud på, hvad iPhone X, iPhone X Plus og iPhone 9 vil koste.

Hvilken pris får de nye iPhones anno 2018?

Hvor dyre bliver de iPhones, der kommer i 2018? Det er et spørgsmål, jeg har fået en del gange her på det sidste og det er selvfølgelig også et, vi selv har tænkt over – særligt på grund af den vilde prisstigning, der kom med iPhone X, der har vejledende pris på 8.899 kroner. Forventede priser på iPhone 9, ny iPhone X og X Plus.

Det forventes, at Apple kommer med hele tre nye iPhones til september og de vil ligge i forskellige prislejer. Ingen af de nye iPhones vil formentlig kunne beskrives som billige, men de kommer i hvert fald med hver deres pris og kvaliteten vil også variere i henhold til det. De tre iPhones, der menes at blive præsenteret, bliver iPhone 9, ny iPhone X og iPhone X Plus.

Se også: Priser på iPhones

 

Priser på iPhones 2018

Pris på iPhone 9 med 6.1 tommer

iPhone 9 med skærm på 6,1 tommer forventes at få en pris,  der svarer til iPhone 8. Det er godt nyt for dem, der gerne vil have en stor skærm uden at skulle betale vanvittige beløb for det. Skærmen vil være af typen LCD og ikke den dyrere OLED – det vil være den primære grund til, at prisen kan holdes forholdsvist lavt.

 

Ny iPhone X på 5.8 tommer

Den anden model i rækken af nye iPhones ventes at blive en ny version af iPhone X med skærm på 5,8 tommer lige som den nuværende X’er fra Apple. Den siges at få en pris, der er lidt lavere end den vejledende pris, den nuværende iPhone X har. Prisen kan blive omkring 8.000 kroner i stedet for 8.899 kroner. Skærmen forventes at være af typen OLED.

 

iPhone X Plus med skærm på 6.5 tommer

Der kommer også en tredje iPhone, forventes det, og den skule få en kæmpe skærm på 6,5 tommer. Det bliver den dyreste variant til en pris fra 8.899 kroner. Den forventes at få en skærm af typen AMOLED – skærmen bliver derfor ikke kun stor, den vil også være flot og farverig.

Se også: De bedste iPhones lige nu

 

Hvorfor stiger de nye iPhones ikke i pris?

Et spørgsmål melder sig på nu. Hvorfor stiger de nye iPhones, der kommer her i 2018, ikke i pris? Det kan da også sagtens være, at de gør det, men vi er ved at nå smertegrænsen for, hvad selv Apple kan tillade sig. Særligt de kinesiske mobilproducenter kommer med meget konkurrencedygtige mobiltelefoner til skarpe priser, ofte det halve af prisen på en iPhone og skal Apple blive ved med at kunne finde nye markeder for iPhones, så afhænger det formentlig af prisen.

Rygterne siger, at Apple ikke har solgt så godt af iPhone X som håbet, men Apple har selv været ude og sige, at salget går godt. Spørgsmålet er så, om godt er godt nok for Apple. De blev godt nok det første selskab i verden til at nå en værdi på 1.000 milliarder dollars, men i andet kvartal 2018 blev de klart overhalet af Huawei, der nu er verdens anden største mobilproducent. Stor profit er vigtigt for Apple, men det er også vigtigt med en tilpas høj markedsandel på smartphone-markedet for at sikre interessen hos udviklerne og det boomende app-marked.

Se også: Find billig iPhone

 

Lancering af nye iPhones den 4. september

Der er bred enighed om, at Apple lancerer sin nye iPhones den 4. september, hvilket er om cirka 14 dage.

Se også: Prissammenligninger på iPhones