bedste mobil til prisen

Tre af de bedste mobiltelefoner til prisen – marts 2019

Jeg bliver ofte spurgt, hvilken mobil jeg selv ville købe, hvis jeg skulle købe mobil i dag – her er de tre telefoner, jeg vil overveje plus anbefaling til den, jeg vil vælge. De bedste mobiltelefoner til prisen.

Skal man købe den bedste og nyeste mobil for at få en mobil af høj kvalitet, eller kan man gå efter en lidt ældre model, der stadig kan være rigtig god men har en lavere pris? Og hvilken mobil vil jeg selv gå efter, hvis jeg skulle købe mobil i dag? Det er den type spørgsmål, jeg af og til får.

Det er besnærende at købe den nyeste og bedste mobil, men det har ofte en meget høj pris. Køber man sidste års topmodel i dag, kan man ofte spare mange penge og stadig få en glimrende mobil. Jeg har kigget nærmere på vores test-tool og sammenholdt med prisen for at finde tre af de bedste telefoner, der samtidig har en forholdsvis lav pris.

 

Mobiltelefoner jeg kan anbefale

LG V30
Samlet karakter: 85/100
Pris: Fra cirka 2.800 kroner

LG V30 har en fremragende OLED HDR10 skærm på 6 tommer med 2K-opløsning og 18:9 design og den er vandtæt. Der sidder en meget hurtig brugerflade i telefonen, et virkelig godt dual kamera med en optik med F/1.6 blænde. En sådan blænde lukker 25 procent mere lys ind end telefoner med F/1.8 som for eksempel iPhone Xs. Jo mere lys, desto bedre billeder.

Der er også et fint batteri med lynopladning og god batteritid og rigtig god lyd – V30 er B&O Play certificeret.  V30 kommer med Hi-Fi Quad DAC, som sammen med DAC-høretelefoner giver en fantastisk lyd. V30 var også den første mobil i verden, der understøtter MQA-teknik (Master Quality Authenticated), som gør det muligt at streame højt opløst lyd.

Ting som FM-radio og en rigtig god antenne må også fremhæves.

LG V30 har en pris fra cirka 2.800 kroner uden abonnement og det er ganske enkelt en fantastisk god pris for en virkelig god mobil.

Se også: Sammenlign priser på LG V30

 

Motorola Moto G7 Plus
Samlet karakter: 78/100
Pris: Fra cirka 2.500 kroner

Moto G7 Plus har generelt virkelig gode specifikationer og funktioner prisen taget i betragtning. Skærmen er 6,2 tommer stor med fuld HD opløsning og 19:9 format. Designet er flot og den er bygget i gode materialer. Dual-kameraet har blænde F/1.7 og tager generelt gode billeder i alle situationer.

Batteriet er på 3.000 mAh, hvilket er lige i underkanten for en mobil som denne, men der følger en 27W oplader med i æsken, der kan lade telefonen op fra 0-100 procent på kun 55 minutter – det er ekstremt hurtigt og gør, at man på 10-15 minutter kan få nok strøm til en dags moderat brug.

Brugerfladen er en meget ren version af Android og er meget hurtig, selvom processoren ikke er super kraftig. Moto G7 Plus har god antennekvalitet og det er dejligt med FM-radio og 3,5 mm jackstik til headset.

Motorola Moto G7 Plus har en pris på cirka 2.500 kroner og leverer rigtig høj kvalitet i forhold til prisen.

Se også: Sammenlign priser på Motorola Moto G7 Plus

 

Huawei Mate 20 Pro
Samlet karakter: 90/100
Pris: Fra cirka 5.200 kroner

En mobiltelefon med pris fra 5.200 kroner kan man ikke kalde billig, men det er bestemt heller ikke en høj pris. Taget i betragtning, at Mate 20 Pro faktisk er den bedste mobil på markedet sammen med Samsung Galaxy S10+, så er prisen dog virkelig god.

Skærmen er på 6,4 tommer og er af typen AMOLED med 2K-opløsning og HDR10. Designet er godt og den er vandtæt – 2 meter dybt vand i 30 minutter kan den klare og den kommer i fine farver. På bagsiden sidder tre kameraer, der tager fremragende billeder, særligt i mørke er den virkelig god.

Batteriet er på 4.200 mAh og batteritiden er rigtig god – de fleste vil kunne få batteriet til at holde i to dage. Der følger en oplader med i æsken til telefonen, der kan lade batteriet fuldt op fra 0 procent på godt en time. Brugerfladen bearbejdet ret meget af Huawei, men for det meste til det gode og processoren er kraftig og den får hjælp af mange RAM – derfor er brugerfladen hurtig.

Se også: Sammenlign priser på Huawei Mate 20 Pro

 

Denne mobil vil jeg anbefale

- Jeg vil gå efter LG V30, der til prisen har en fantastisk skærm, virkelig godt kamera, rigtig gode indstillinger til at forbedre lyden og en hurtig brugerflade. Prisen på cirka 2.800 kroner er virkelig skarp,

Steen Jørgensen, mobilekspert

 

Guide til de bedste mobiltelefoner til prisen, marts 2019

Guide til de tre bedste mobiltelefoner til prisen – i min personlige optik – er fra marts 2019. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Huawei, Motorola og LG. Den billigste mobil i guiden har en pris på 2.500 kroner, mens den dyreste har en pris på cirka 5.200 kroner. Det giver en prisforskel på 2.700 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Skriv et svar