Hvilken iPhone er bedst? Se bedømmelse og pris

Apple har en del telefoner på markedet, men hvilken er bedst? Vi guider og tipper med priser til de bedste iPhones lige nu - både til prisen og uden at skele til prisen.

Hvilken iPhone er bedst? Se bedømmelse og pris

Det vil være synd at sige, at Apple har deciderede billige telefoner, men der er ret stor prisforskel på de 5 bedste telefoner fra Apple – men hvilken iPhine er bedst? Guide + pris på de bedste iPhones.

Apple oplever faldende salg på verdensplan og også i Danmark står selskabet ikke så stærkt som tidligere. Det skyldes flere ting. iPhone bliver dyrere og dyrere uden at innovationen og nye relevante funktioner følger med. Samtidig bliver Android-telefoner bedre og selv de dyreste high end mobiltelefoner med Android er billigere end iPhone.
De sidste par år er det også blevet langt lettere at skifte fra Android til iPhone og det har folk også fundet ud af.
Herunder finder du guide til top 5 bedste iPhones lige nu.Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones
 

Top 5 bedste iPhones

#1 iPhone XS Max
Samlet karakter: 75/100

XS Max er en stor mobil med skærm på 6,5 tommer, men skærmen er flot og lækker med suveræne farver og høj skarphed. Telefonen er velbygget, der sidder et godt dual kamera på bagsiden. Brugerfladen er hurtig og den kører med iOS 12. Antennekvaliteten er dårlig og batteritiden middel.

Pris:
Fra cirka 8.900 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS Max

 

#2 iPhone XS
Samlet karakter: 73/100
XS har skærm på 5,8 tommer og er noget mere handy end den store Max-model. Den er velbygget, har en rigtig god skærm, en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden.

Pris:
Fra cirka 8.050 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XS

 

#3 iPhone 8 Plus
Samlet karakter: 70/100
8 Plus har skærm på 5,5 tommer og er meet stor rent fysisk. Den er dog rar at bruge takket være en del ramme om skærmen – man trykker ikke uforvarende på skærmen, når man holder den i hånden. Den er fint bygget, har god skærm, hurtig brugerflade og et godt kamera samt middelmådig batteritid. Antennekvaliteten er dårlig.

Pris:
Fra cirka 5.650 kroner. Sammenlign aktuelle priser på 8 Plus

 

#4 iPhone XR
Samlet karakter: 69/100
XR har skærm på 6,1 tommer med lidt for lav opløsning. Den er ellers velbygget mobil, har en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden middel.

Pris:
Fra cirka 6.050 kroner. Sammenlign aktuelle priser på XR

 

#5 iPhone X
Samlet karakter: 67/100
X har skærm på 5,8 tommer og er en velbygget mobil – det lille format gør den let at betjene. Den har en hurtig brugerflade og et fint kamera. Antennekvaliteten er dårlig og det samme er batteritiden.

Pris:
Fra cirka 7.450 kroner. Sammenlign aktuelle priser på X

 

Hvilken iPhone giver mest smæk for skillingen?

Ser man bort fra prisen, så er der ingen tvivl om, at det er iPhone XS Max, man skal gå efter. Den er stor med sine 6,5 tommer, men den er for eksempel ikke større end iPhone 8 Plus, rent fysisk – og den er grundlæggende en fornøjelse at bruge, når vi taler iPhone. Men den er dyr. Til prisen er iPhone 8 Plus stadig den bedste mobil fra Apple.

Top 5 bedste iPhone, august 2019

Guiden til de bedste iPhones er fra august 2019. Priserne er fundet på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. I guiden finder vi telefonerne XS Max, XS, 8 Plus, XR og X.

Se også: Prissammenligninger på iPhone