Hvilken iPad skal man vælge? Se guide med priser

Der findes efterhånden mange forskellige iPads på markedet, så hvilken skal man vælge? Se guide med priser.

Hvilken iPad skal man vælge? Se guide med priser

iPad Mini, Pro, Air og bare iPad – der er nok at vælge mellem, hvis man er på jagt efter en ny iPad, så hvilken iPad skal man vælge? Guide til den iPad, man skal vælge.

Inden man køber ny iPad, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvad man vil bruge den til. Har du brug for en til arbejde, til brug i hjemmet til at gå på nettet, streame musik og film eller er den mest til børnene til bilturen og måske lidt læsning af bøger og magasiner? Se vores guide til, hvilken iPad du skal vælge alt efter dit behov.

Hvilken iPad skal man vælge? Guide med priser

iPad
Kommentar: En standard iPad til almindeligt behov i det private med skærm på 9,7 tommer. Kan også bruges som skriveredskab på jobbet med det rette tilbehør som for eksempel tastatur. Egner sig fint til at streame musik og film med. Ideel til de fleste brugere, der ikke har usædvanlige krav til sin tablet.

Pris: Fra cirka 2.900 kroner

Se også: Sammenlign priser på iPad

 

iPad Pro 9,7
Kommentar: En kraftfuld iPad med rigtig hurtig brugerflade og mulighed for at arbejde professionelt med takket være pen. Kan naturligvis også bruges privat til streaming af musik og film – er lidt stor at sidde og læse med. Ideel til den, der skal bruge tablet til arbejde.

Pris: Fra cirka 5.300 kroner

Se også: Sammenlign priser på iPad Pro 9,7

 

iPad mini 4
Kommentar: iPad Mini 4 har skærm på 7,9 tommer og er den mindste iPad i Apples sortiment lige nu. Det er dog ikke den billigste, da den har en pris fra cirka 3.700 kroner. Den er let og kraftfuld nok og har god skarp skærm. Ideel til enten børnene eller hvis du læser mange e-bøger. Den er for lille til god tv-oplevelse, men har du mulighed for at kaste indholdet op på en tv-skærm via Apple TV, Chromeast eller andre løsninger, så kan iPad mini 4 sagtens være brugbar.

Pris: Fra cirka 3.700 kroner

Se også: Sammenlign priser på iPad Mini 4

Denne iPad anbefaler jeg

Den helt almindelige iPad til cirka 2.900 kroner er et godt valg for de fleste. De to andre er også gode, men 5.300 kroner for en iPad er kun godt givet ud, hvis du virkelig har behov for at arbejde meget præcist med for eksempel hjælp fra en pen. iPad mini til 3.700 kroner er en ret høj pris for en tablet til børnene eller til læsning. Du kan finde meget billige tablets til børn og læser du meget, er det nærmere en af de bedste e-bogslæsere du skal have fat i.

Jeg anbefaler derfor de fleste at købe den helt almindelige iPad.

Se også: Find de bedste priser på iPad

 

4G + wifi eller kun wifi?

Om du har brug for 4G eller ej, er også en ting, du bør overveje. Er du meget på farten med din iPad, så kan det være en fordel at have plads til datasimkort, da det er lidt mere fleksibelt. Det betyder dog en merpris på 7-800 kroner at vælge en iPad med 4G og det er faktisk uhyre enkelt at koble sin mobil op som hotspot til sin iPad – særligt hvis man har en iPhone.

Man skal dog huske på, at brug af sin mobil som wifi hotspot suger meget batteri, så har du behov for lang batteritid på din mobil på farten, samtidig med at du skal være online hele tiden med din iPad, så bør du vælge en iPad med 4G.

Se også: Prissammenligninger på iPad