Hvem er Redmi og laver de gode mobiltelefoner?

Redmi er kommet til Danmark. Men hvem er Redmi, hvor kommer de fra og hvordan er kvaliteten af deres mobiltelefoner? Vi tager et nærmere kig på dem.

Du er måske stødt på en mobiltelefon lavet af et mærke ved navn Redmi? Er du blevet interesseret i at vide hvem Redmi er, hvor de kommer fra og om ders mobiltelefoner er gode og kan anbefales? Så er du kommet til rette sted. I denne artikel tager vi et nærmere kig på Redmi og deres smartphones, hvor vi allerede har haft et par stykker til test.

Smartphonesproducenten Redmi er kun ét af temaerne i denne omgang af Fokus. Er du i tvivl om hvad Fokus er? Teknofil hedder vores kanal på Youtube, hvor vi hver uge bringer en Fokus-video. Her samler vi op på den forgangne uges teknologi-nyheder, kommer med gode tips, snakker om nyeste gadgets, smart home, elbiler, fremtidens teknologi og svarer på seernes mange gode spørgsmål. Hele videoen kan du se herover.

Hvem er Redmi?

Der er sikkert en større chance for at du kender mærket bag Redmi, som er Xiaomi. Xiaomi er verdens tredjestørste smartphoneproducent, efter selveste Apple og Samsung. Redmi er derfor ikke ukendt i branchen og henter masser af inspiration, udvikling og know-how fra moderselskabet.

Redmi er et kinesisk smartphonemærke med hovedsæde i Beijing, og er bedst kendt for deres høje kvalitet til pengene. Faktisk blev Redmi etableret tilbage og 2013 og har siden da lavet smartphones i prissegmenterne billig, mellem og dyre – også kaldet budgettelefoner, mellemklassetelefoner og flagskibstelefoner, opdelt under modelserierne Redmi, Redmi Note og Redmi K.

Redmis telefoner kommer med Android-software, hvorpå man finder Xiaomi’s MIUI-brugerflade. Denne brugerflade er kendt for at være simpel og meget i stil med Apples iOS-brugerflade på iPhones.

Der er ingen tvivl om, at Redmi er et mærke vi kommer til at se mere til i Danmark. Men er de værd at overveje? Læs med herunder.

Er Redmis mobiltelefoner gode?

De første mobiltelefoner fra Redmi er kommet til Danmark, hvor der bliver lokket med gode specifikationer til billig priser. Men er de gode og pengene værd? Redmi får generelt ros internationalt, og ikke mindst i hjemlandet hvor de er meget populære, for deres mobiltelefoner. Her i Danmark har vi indtil videre haft fornøjelsen af at teste to af Redmis telefoner, nemlig Redmi Note 11 Pro 5G og Redmi Note 11 – og indtil videre er også vi meget imponerede.

Test af Redmi-telefoner

I vores test af Redmi Note 11 Pro 5G kan du læse, at man får ekstremt meget mobiltelefon for pengene. Med en pris under 3.000 kroner får man en telefon der scorer højt i alle ti af vores kvalitetsparametre med en samlet score på 80 ud af 100. En høj score for en telefon i denne prisklasse.

I vores test af Redmi Note 11 ser vi hvor meget mobiltelefon man kan få til omkring 1.500 kroner – og det er ganske meget. I vores test skriver vi “Den giver en glimrende oplevelse og udmærker sig på de basale punkter: God skærm, fin hurtig brugerflade, godt kamera (til prisen) og rigtig god batteritid,”.

Som man kan læse herover har vi indtil videre meget gode erfaringer med mobiltelefoner fra Redmi, og det er spændende med endnu en konkurrent på markedet herhjemme. Har du overvejet en Redmi eller fundet en virkelig god pris på en? Så ser vi ingen grund til at du skal gå udenom.

Det nye versus gamle infotainmentsystem, CRISPR og konkurrence

Artiklen her er baseret på denne uges Fokus-video, der publiceres på Youtube. Her snakker vi også om nye og gamle infotainmentsystemer, CRISPR og svarer på læsernes gode spørgsmål.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde B&O BeoPlay E6 in-ear høretelefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner