Hvad koster iPhone 12 Mini? Dette bliver dens pris

Hvilken pris får iPhone 12 Mini? Den forventede lille mobil kan blive den mest populære model i 12-serien. Se her, hvad den kan komme til at koste.

iPhone 12 Mini bliver den billigste af de nye telefoner, som Apple kommer med den 13. oktober. Det bliver samtidig også den mindste med skærm på 5,4 tommer – siger rygterne i hvert fald. Men hvilke pris får iPhone 12 Mini?

Pris på iPhone 12 Mini

I følge informationer, der er kommet fra et par normalt pålidelige kilder, så kan vi forvente, at 12 Mini får en pris på cirka 6.000 kroner. Den bliver dermed prissat cirka 300 kroner lavere end iPhone 11 gjorde, da den kom sidste år. Det var den billigste model fra Apples 11-serie fra 2019.

Med tanke på, at SE 2020 koster fra 3.699 kroner – det er den vejledende pris – så virker 6.000 kroner som en høj pris. Vores bud og håb er, at den kommer ned på i hvert fald 5.500 kroner. Gør den det, ligner den et rigtig godt iPhone-køb med et lille fiks format, godt kamera og rigtig hurtig brugerflade.

Telefonen og de andre i 12-serien bliver som nævnt lanceret den 13. oktober og her vil vi blive meget klogere på prisen. Du kan også sammenligne pris på iPhone 12 Mini på mobilpriser.dk, så snart de forskellige webshops og teleselskaber er klar med deres respektive priser på telefonen.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 12

Vind Android telefon til 2.500 kroner

I denne omgang Fokus kommer vi også ind på Huaweis HarmonyOS, Volvos SUV med 100 procent el, test af Huawei Watch GT Pro 2 samt en række seerspørgsmål, som vi besvarer.

Endelig finder vi også vinderen af sidste uges præmie, der var en DAB-radio med bluetooth og trådløs opladning. Husk at deltage i konkurrencen i denne uges Fokus, hvor vi har en Motorola One Hyper + en JBL-bluetooth højtaler på højkant. Du deltager ved at stille os et spørgsmål her under videoen eller under videoen på Teknofil.

Se også: Guide til IT, tele og tech