Hurtig bredbånd – Spar over 5.000 kroner om året på bredbånd med høje hastigheder

Bredbånd med høje hastigheder kan være nødvendigt for familien, men der er enorme prisforskelle og besparelser at hente - guide med priser på bredbånd med de højeste hastigheder.

Hurtig bredbånd – Spar over 5.000 kroner om året på bredbånd med høje hastigheder

I takt med, at flere og flere streamer musik og video i høj kvalitet, så stiger behovet for bredbånd med høje hastigheder, men der er stor forskel på prisen. Guide og priser bredbånd med høje hastigheder.

Bredbånd er en yderst vigtig del af vores opkoblede samfund til trods for, at 5G med lynhurtige hastigheder er på vej. Bredbånd og 5G kommer nemlig til at spille sammen for at give den bedst mulige oplevelse, når vi er på nettet. Mange kan i dag nøjes med bredbåndshastigheder omkring 50 Mbit/s, men der er også mange, der har behov for højere hastigheder – det kan være familier, hvor der streames 4K-videoer fra flere enheder på samme tid eller firmaer og virksomheder, der skal have mange koblet op til nettet på samme tid.

Vi guider her til de højeste hastigheder på bredbånd og som altid kan du også se prisen. Og netop prisen er rigtig vigtig at være ekstra opmærksom på, da der er virkelig store besparelser at hente på bredbånd med de hurtigste hastigheder – der er forskel i pris på over 5.000 kroner om året.

Abonnementerne i guiden herunder er rangeret efter hastighed.

Se også: Sammenlign priser på bredbånd med høje hastigheder

 

Bredbånd med høje hastigheder – sammenligning og priser

 

#1 YouSee

1Gbit/s

Hastighed: 1 Gbit/s download, 100 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos YouSee
Netværk: TDC

Pris: 699 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Waoo

500 Mbit

Hastighed: 500 Mbit/s download, 500 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Waoo
Netværk: Telia

Pris: 449 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Telenor

300 Mbit

Hastighed: 300 Mbit/s download, 300 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Telenor

Pris: 349 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Waoo

300 Mbit

Hastighed: 300 Mbit/s download, 300 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Waoo
Netværk: Telia

Pris: 349 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 YouSee

300 Mbit/s

Hastighed: 300 Mbit/s download, 60 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos YouSee
Netværk: TDC

Pris: 399 kroner om måneden > Se tilbud

 

#6 Fullrate

100 Mbit

Hastighed: 100 Mbit/s download, 20 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Fullrate

Pris: 279 kroner om måneden > Se tilbud

 

#7 Telia

100 Mbit

Hastighed: 100 Mbit/s download, 25 Mbit/s upload
Man får en trådløs wifi router med i prisen for abonnementet hos Telia

Pris: 299 kroner om måneden > Se tilbud

Hvad skal jeg bruge bredbånd med høje hastigheder til?

De højeste hastigheder, man kan få på bredbånd i dag er op mod 1 Gbit/s, altså 1.000 Mbit/s. Så høje hastigheder har de færreste trods alt brug for i dag og det er mange penge at bruge 699 kroner på bredbånd, hvis det bare er til familien og husstanden. Man skal i hvert fald være mange, der har voldsomme behov for streaming af video med høj kvalitet.

Faktisk bør de fleste familier og husstande kunne blive dækket godt ind med bredbånd med 100 Mbit/s, da det er rigeligt til, at 3-4 skærme kan streame video eller spil på samme tid. Det vigtigste er, at forbindelsen er stabil og det er den normalt med bredbånd, der bliver leveret via kabel.

Se også: Prissammenligninger på billig bredbånd

 

Bredbånd med høje hastigheder, november 2017

Guiden med prissammenligninger af bredbåndsabonnementer med høje hastigheder er fra den 14. november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. I guiden finder vi bredbåndabonnementer fra Fullrate, Telia, YouSee, Telenor og Waoo.

Det dyreste bredbåndsabonnement, der også tilbyder de højeste hastigheder, har en pris på 699 kroner om måneden, mens det billigste bredbåndsabonnement i guiden har en pris på 279 kroner om måneden – der er en prisforskel på 420 kroner om måneden. Over 12 måneder giver det altså en besparelse på over 5.000 kroner om året, så man bør overveje, hvor høje hastigheder man har brug for. Der er i hvert fald enormt mange penge at spare, hvis man kan nøjes med 100 Mbit/s, og det burde langt de fleste familier og husstande kunne.

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

 

Det sidste nye i fortællingen

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. Steen Jørgensen gik videre med historien. 13/11/2017 tunede vi igen ind på emnet med artiklen; Billig bredbånd – sammenlign pris og hastighed på de billigste abonnementer – Den videre historie om temaet finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..