For og imod Huawei P30 Pro – test og bedømmelse

Huawei P30 Pro blev lanceret i tirsdag og kan allerede købes nu og der er flere gode grunde til at se nærmere på telefonen, hvis du er ude efter en ny mobil. Test af P30 Pro.

For og imod Huawei P30 Pro – test og bedømmelse

Huawei har gjort sin P-serie til et rigtig flagskib inden for kameratelefoner – ikke kun hos Huawei selv, men på tværs af alle mobilproducenter. Det er ikke kun et flagskib inden for kameratelefoner – det sætter også standarden, som alle andre telefoner skal holde øje med. Test og bedømmelse af Huawei P30 Pro.

Med sidste års P20 Pro satte Huawei en tyk fed streg under sine ambitioner om at blive verdens førende mobilproducent – ikke kun på antal solgte enheder, men også på kvalitet. I hvert fald hævede den barren for, hvad der kunne lade sig gøre med et mobilkamera og den trend fortsætter de med P30 Pro. Herunder finder du test og bedømmelse af Huawei P30 Pro.

Se også: Priser på Huawei P30 Pro

 

Huawei P30 Pro – test og bedømmelse

Fordele ved Huawei P30 Pro

Først og fremmest skal vi hæfte os ved kameraet. Der sidder fire kameraer på bagsiden – de bliver brugt til både vidvinkel, zoom, makro og mange andre ting. Særligt dens evner til at zoome er imponerende. P30 Pro har 5 gange optisk zoom, 10 gange hybrid zoom og 50 gange digital zoom og den kan zoom længere ind end konkurrenterne og stadig beholde god billedkvalitet.

Også i mørke klarer P30 Pro sig fremragende og kan faktisk se og vise ting, som man ikke kan se med det blotte øje.

Huawei P30 Pro er en stor mobil med skærm på 6,47 tommer. Skærmen er skarp og flot af typen AMOLED og fuld HD opløsning. Det giver en fin skærmkvalitet. Den er velbygget i gode materialer og er vandtæt i henhold til IP68-certificering og kan klare 1,5 meter dybt vand i 30 minutter.

Brugerfladen er Android 9.0 og henover den ligger EMUI 9.0, der giver mange gode muligheder for at tilpasse brugerfladen som man ønsker det uden at det er svært at bruge og uden at mobilen bliver langsom.

Batteriet er på 4.200 mAH og understøtter lynopladning. Man skal være rimelig hård mobilbruger, hvis man presser den tør for batteri i løbet af 48 timer.

Se også: Priser på de bedste Huawei telefoner

 

Ulemper ved Huawei P30 Pro

Der er ikke plads til jackstik til headset eller FM-radio i P30 Pro. Telefonen understøtter også kun Huaweis egen nano memory hukommelseskort, der bestemt ikke er blevet mainstream endnu. Antennekvaliteten er ikke super god med sar-værdi på 0,72 W/kg, selvom det dog er bedre end på iPhone.

Den vejledende pris på 6.699 kroner er mange penge. Dog kan den købes med abonnement inkluderet til lige under 5.000 kroner – og så er der pludselig tale om et virkelig godt køb.

Se også: De bedste Huawei mobiler til prisen

 

Huawei P30 Pro – bedste pris

Huawei P30 Pro har en vejledende pris på cirka 6.699 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P30 Pro.

Se også: Den billigste Huawei mobil

 

Særlige fordele ved Huawei P30 Pro

+Kamera (10/10)
+Hastighed i brugerflade (10/10)
+Batteri (10/10)
+ Spil (9/10)
+ Design (9/10)

Bedste pris – cirka 5.000 kroner

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei