Huawei MediaPad T5 pris

Huawei MediaPad T5 er ny billig tablet: Se priser på alle modeller 

Huawei er i følge dem selv den eneste Android-producent, der oplever vækst på tablet-markedet, både globalt og i Danmark. Nu er de klar med en ny serie, nemlig MediaPad T5, der kører til i en lave ende af prisklassen. Priser på Huawei MediaPad T5.

Den nye MediaPad T5 har ikke de ypperste tablet-specifikationer, men ser man på pris og specifikationer, så ser den alligevel rigtig interessant ud.

Se også: Priser på tablets

 

Pris på Huawei MediaPad T5

MediaPad T5 kommer i fire forskellige versioner, hvor priserne varierer med op til 700 kroner. Det kan derfor være værd at overveje en ekstra gang, hvilken model man bør gå efter.

  • MediaPad T5 med  16GB (wifi): 1.499 kroner
  • MediaPad T5 med ½6GB (LTE og wifi): 1.799 kroner
  • MediaPad T5 med 32GB (wifi): 1.799 kroner
  • MediaPad T5 +32GB (LTE og wifi)): 2.199 kroner

Salget forventes at skydes i gang omkring den 20. september.

Se også: Billige tablets

Kort om Huawei MediaPad T5

De fire forskellige varianter varierer kun på mængden af hukommelse og om de har indbygget 4G eller kun wifi.

MediaPad T5 har en skærm på 10,1 tommer med 1920 x 1080 pixel, der er altså tale om en fuld HD-skærm, hvilket er godt på en tablet med pris fra 1.500 kroner. Vægten er 460 gram.  Tabletten er udstyret med en dual-speaker i bunden af tabletten, som med en udgang i både venstre og højre side loves at give god stereolyd.

Samtidig har tabletten en forstærker, der giver en højere og renere lyd samt reduceret støj, ifølge Huawei. MediaPad T5 kører på Android 8.0 og er drevet af en 8-kernet processor, som giver dig mulighed for at køre flere apps på en gang. Samtidig er der mulighed for at udvide microSD-lagerpladsen med op til 256 GB, så du kan få mere plads. Derfor kan det være smart blot at nøjes med den billige 16 GB version og så købe et billigt microSD kort til 60-70 kroner, hvis man får behov for det.

Tabletten har også en særlig Børnehjørnet-funktion med lærings-apps og funktioner til forældre, så børnenes tablet-forbrug kan begrænses.

Den fås i både sort og Champagne Gold. Derudover følger der en licens til Microsoft Office med.

Se også: Sammenligning af priser på Huawei mobiler