Huawei Ascend P7 – vildt meget mobil til billig pris

Huawei Ascend P7 ligner den perfekte hybrid mellem en iPhone og en Android – virkelig flot design med alle Androids muligheder. Se hvor du kan få den lige nu til en lav pris.

Huawei Ascend P7 – vildt meget mobil til billig pris

Det er forkert at kalde kinesiske Huawei for klassens nye dreng. De har nemlig været på det danske telemarked med mobiler i nogle år efterhånden og mange kender dem måske også endnu længere tilbage fra den gang de små bærbare Wi-Fi modems var hotte.

Huaweis første modeller hørte til i lowend-delen af mobilskalaen, men jeg skal love for, at de er kommet efter det på det sidste med virkelig flotte mobiler.

Huawei Ascend P7 kombinerer således det flotte design og den skarpe brugerflade fra iPhone med de mange muligheder, som Android giver.

Jeg guider til hvad der er op og ned på telefonen samt til, hvor den kan købes billigt lige nu. Men først lige et par billeder af Huawei Ascend P7.

Huawei Ascend p7 pris Huawei Ascend p7 pris

Huawei Ascend p7 pris Huawei Ascend p7 pris

Se altid opdaterede priser på Huawei mobiler.

Designmæssigt er det svært ikke at blive forelsket i Ascend P7. Den er flot skruet sammen med fint finish og brugerfladen er meget overskuelig med flotte ikoner og gode farver.

Nogen vil mene, at den minder lige en tand for meget om iPhone, men flot er den i hvert fald. Og mig bekendt har Apple ikke sagsøgt Huawei på grund af Huawei Ascend P7.

Havde Ascend P7 været vandtæt, havde det været prikken over i’et.

Herunder kan du se et par billeder af Ascend P7 sammen med iPhone 5s. Kan du se forskel?

Huawei Ascend p7 pris

iphone-5s-ascend-p7

Skærmen er 5 tommer stor med fuld HD-opløsning. I tal svarer det til 1920 x 1080 pixel og skarpheden er virkelig høj – også højere end på iPhone. Man kan i øvrigt også betjene Ascend P7 med handsker på hænderne. Det er jo dejligt i denne sønderbidende kulde!

“Huawei Ascend P7 er blandt de tre mobiler, der lige nu giver allermest mobil for pengene. Det er en mobil med flot design, gennemtænkt brugerflade og så er der ikke mindst tale om en billig mobil”, Steen Jørgensen, mobilekspert på telepristjek.dk.

Den har ellers alt det, man forventer af en mobil i det højere luftlag i dag. Det betyder, at den er kraftfuld med hurtige menuer og den er hurtig til at åbne app og websites. Er du en spillefugl, vi taler Fifa 15 for eksempel, så vil den uden problemer kunne trække den type spil.

Kameraet er på 13 megapixel og det har både autofokus og fotolys. Det tager gode billeder i både lyse og mørke omgivelser, men det er dog ikke på højde med de bedste kameramobiler.

Den har 16 GB indbygget hukommelse og der er plads til hukommelseskort op til 64 GB. Den store skærm gør den også fin til at streame film og videoer og det kan man gøre med 4G. Husk at du skal have et abonnement med 4G inkluderet for at kunne drage nytte af det.

Batteriet er på 2.500 mAh, hvilket kan være lige på kanten for så stor en mobil. Bruger du din mobil meget, skal du overveje at købe en batteribank til opladning på farten, hvis du ikke har lade sidst på eftermiddagen. Den har dog en ret omfattende batteristyring, så kører den på pumperne, så kan du vælge at slå en række funktioner fra, der typisk sluger meget batteri for på den måde at forlænge batterilevetiden.

En god detalje ved brugerfladen er, at man kan vælge en simpel version optimeret til ældre eller førstegangbrugere af smartphones. Det fungerer rigtig godt, kan jeg hilse og sige fra min egen far!

Huawei Ascend p7 pris

En funktion, der er ret finurlig, er Forstørrer-appen, der ligger i Værktøj-mappen. Den laver mobilen om til et forstørrelsesglas. Funktionen er ikke optimal til at læse en hel bog med, hvis man nu er svagtseende, men korte tekster egner den sig fint til.

Ting vi elsker ved Huawei Ascend P7:

  • Designet
  • Brugerfladen
  • Hurtig 4G

Ting vi ikke er så vilde med:

  • Batteriet
  • Ikke vandtæt

Køber du Ascend P7 med et mobilabonnement over 12 måneder, så kan du spare over 3.000 kroner alt efter, hvilken mobilpakke du vælger.

Det kan derfor være godt givet ud lige at tjekke ens mobilforbrug for de sidste 6-7 måneder for at få et fingerpeg om det.

De fleste danskere vil kunne få glæde af Huawei Ascend P7 til en samlet pris over 12 måneder på 3.140 kroner med et mobilabonnement inkluderet. Dette mobilabonnement inkluderer 9 timer tale og 8 GB data hver måned. Det vil dække de flestes behov.

Du kan naturligvis også købe den med mere tale og data og så bliver den samlede pris lidt højere.

Det bedste råd er at købe den med en mobilpakke, der passer bedst til dit behov – se altid opdaterede priser for Huawei Ascend P7.

Opfølgning:

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 24/11/2014 fik historien nye ben at gå på med fortællingen Sony Xperia Z Ultra – vild mobil skal have masser af data – Artiklen kan læses her. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Mobilabonnement finder du her. .