Huawei Ascend M7 – flot og stor Android

Huawei Ascend M7 hører til blandt de største mobiler på markedet overhovedet lige nu –se her, hvor du kan få den til den bedste pris – der kan være gode penge at spare.

Huawei Ascend M7 – flot og stor Android

Huawei Ascend Mate 7 skal nok vække opsigt blandt de danske købere med en skærm på hele 6 tommer. Den er netop sat til salg herhjemme – vi gennemgår de vigtigste specifikationer og guider til, hvordan du få den til den bedste og billigste pris med en masse dejlig mobildata.

Huawei Ascend Mate 7 er i hvert fald en mobil, der hører ind under kategorien phablet. Den har nemlig en skærm på 6 tommer. Skærmen er samtidig flot skarp og er dermed optimal til underholdning på farten.

God arbejdsmobil

Den store skærm gør naturligvis også Ascend Mate 7 til en god arbejdsmobil til at læse Excel-ark, Word- eller PDF-dokumenter samt til at læse og sende mails.

Der er også tale om en mobil, der passer godt til et jakkesæt – den er nemlig rigtig flot skruet sammen. Det gælder både det fysiske design og brugerfladen.

ascend-mate-7---4ascend-mate-7

Ascend Mate 7 har kraftfuldt batteri og kombineret med smarte energisparefunktioner, så kan får vi faktisk lang levetid på én enkelt opladning. Den holder typisk til mellem 1,5 til 2 døgn for os alt efter hvor voldsomt vi bruger den.

Se altid opdaterede priser på Huawei mobiler.

Kameraet på bagsiden er på 13 megapixel og har et par spændende funktioner. Det har selvfølgelig HDR, men også forskellige filtre, der kan ses i kamerasøgeren i realtid og man kan også retouchere ansigter på billederne. Generelt imponerer kameraet dog ikke sammenlignet med de bedste kameramobiler.

Den store og flotte skærm egner sig godt til video og spil, men lyden bør sendes igennem et sæt høretelefoner. Den indbyggede højtaler kan spille ret højt, men lyden er ikke så god. Det gælder også ved musik.

Ascend Mate 7 har 4G med hastigheder op til 300 Mbit/s til download. Det er den hurtigste 4G-teknik i dag, men ingen af de danske operatører understøtter dette endnu. Det skulle dog gerne snart ske og det er rart at vide, at Mate 7 er fremtidssikret på det område.

”Huawei Ascend Mate 7 er en meget kraftfuld mobil med masser af power og kombineret med den lynhurtige 4G og store skærm er Mate 7 et rigtig interessant alternativ, som man bør tjekke ud, hvis man er ude efter en mobil med stor skærm”, Steen Jørgensen, mobilekspert på telepristjek.dk.

Interessant fingeraftryksscanner

Ascend Mate 7 kører med styresystemet Android og har du en Google-konto, så får du allerede fra start adgang til en masse opkoblede tjenester fra Google.

Som en krølle på halen skal nævnes fingeraftryksscanneren. Den er udstyret med smarte muligheder som for eksempel: Vil du låse skærmlåsen op, kan du for eksempel gøre det direkte med fingeraftrykslæseren uden først at skulle trykke på tænd-tasten.

Mest interessant er dog den funktion, hvor man kan indstille, hvilke funktioner der skal kunne aktiveres alt efter hvilken finger man sætter på fingeraftrykslæseren.

ascend-mate-7---3ascend-mate-7---2

Ting vi elsker ved Huawei Ascend Mate 7:

  • Stor og flot skærm
  • Stor indbygget hukommelse + plads til hukommelseskort
  • Fingeraftrykslæseren

Ting vi ikke er så vilde med:

  • Vægten
  • Kamera på det jævne

Alt efter dit forbrug kan du spare over 4.000 kroner over 12 måneder, når du køber Huawei Ascend Mate 7. Går du efter en mobil som denne, så er der nok ingen tvivl om, at du vil bruge en del mobildata.

Lige nu kan Ascend Mate 7 købes med forskellige mobilpakker til forskellige priser. For eksempel kan du få den til samlet 4.820 kroner over 12 måneder med 9 timer tale, 8 GB data og Fri SMS/MMS.

Vælger du at gå all in med en kæmpe datapakke med 100 GB data om måneden, fri SMS/mms og fri tale, så kan du over 12 måneder få den til 8.765 kroner.

Men vælg den med en mobilpakke, der passer bedst til dit behov – se altid opdaterede priser for Huawei Ascend Mate 7.

Tip: Hvis du køber mobiltelefoner hos teleselskaberne, bør du altid se på hvad mobilforbruget koster. Køb mobilen med en mobilpakke, der dækker dit faktiske mobilforbrug og som giver den bedste samlede pris over 12 måneder.