HTC One M8 – Den flotteste mobil nogensinde

HTC One M8 er den mest gennemførte designmobil, vi endnu har set. Helt unikt har den et cover i børstet metal, som er skåret ud i et stykke. Resultatet er en flot designermobil med et eksklusivt finish... Vi har set nærmere på mobilens indre kvaliteter og funktioner, og selvfølgelig tjekket op på prisen.

HTC One M8 – Den flotteste mobil nogensinde

HTC har siden modeller som HTC Magic og ikke mindst HTC Hero vist, at de har enormt fokus på design. Den foreløbige kulmination er HTC One M8, der kom i foråret. Desværre hører designvidunderet ikke til blandt de billigste mobiler, men det har alligevel lykkedes os at finde nogle gode priser – Se hvordan du kan få HTC One M8 + 12 måneders mobilforbrug til rundt 6.000 kroner.

Metaldesignet er unikt, den er ganske enkelt skåret ud i ét stykke og der er anmeldere, der mener, at den hører til på museum for moderne kunst, da den er uden sidestykke i mobilregi. Metal er normalt ikke en god samarbejdspartner for mobilsignalet, men HTC har udviklet en løsning, så den faktisk har rigtig godt signal.

“En super hurtig businessmobil i alle tiders lækkert design”
– Steen Jørgensen, Mobilekspert.

Sammenlign aktuelle priser og tilbud på HTC One M8

 

Hurtig på nettet og med stor skærm

Skærmen er 5 tommer stor og med glimrende skarphed. Den egner sig dermed godt til web, billedbaserede tjenester, e-bøger og film. Den har også 4G og er dermed garant for høje hastigheder på nettet. Den er med andre ord velegnet som Wi-Fi-modem derhjemme og på farten. Man skal selvfølgelig have 4G inkluderet i ens mobilabonnement for at få glæde af det. Men selv med 3G vil streaming fungere godt.

 

Flot design i flere vinkler

HTC_One_M8 htc-m8-34 htc-one-m8 htc-one-m8-gold

 HTC One M8 har allerede vundet mange internationale designpriser...

Kamera: Gode billeder, men…

HTC One M8 er en kraftfuld mobil med hurtig brugerflade og apps starter hurtigt op. Kameraet i One M8 skiller ofte vandene. Det har ikke så mange megapixel, men den lukker meget lys ind og giver dermed gode billeder i mørke omgivelser. Men ønsker man efterfølgende at redigere og beskære billedet, risikerer man at få mere uskarpe billeder end med andre mobiler.

“HTC One M8 er i mine øjne den designmæssigt  klart flotteste og mest gennemarbejdede mobil, jeg har set i mine 10 år som mobilanmelder. Om 20 år vil den stadig stå som en milepæl inden for mobildesign” – Steen Jørgensen, Mobilekspert.

 

3 ting jeg vil fremhæve ved HTC One M8:
Lækkert design
Flot skærm
Hurtig 4G mobil

 

Priserne på HTC One M8

Teleselskaberne giver til dels store rabatter på mobiltelefoner, men rabatterne er reelt kun noget værd hvis de tilhørende mobilpakker passer til dit faktiske mobilforbrug. Hvis du ikke er opmærksom på mobilabonnementet, der følger telefonen, risikerer du hurtigt at betale meget dyrt for rabatten. Af tabellen kan du se tre aktuelle tilbud på HTC One M8 inklusiv 12 måneders mobilforbrug. Tilbuddene er listet i vilkårlig rækkefølge og repræsenterer mobilforbrug, der er relevante for de fleste danskeres behov. Se også aktuelle priser på HTC One M8 med alle kombinationer af mobilpakker.

 

HTC One M8 + 12 måneders mobilforbrug iht. mobilpakke = Samlet pris 12 mdr

Mobilselskab Mobilpakke Samlet pris 12 mdr. Aktuelle priser
CallMe  9t Tale, 6 GB og Fri SMS/mms  5.804 kroner Se tilbud
Telenor  5t Tale, 5 GB og Fri SMS/mms  5.708 kroner Se tilbud
CBB  9t Tale, 5 GB og Fri SMS/mms  6.174 kroner Se tilbud
 

Det er altid en god idé når du køber telefoner hos teleselskaberne, at vælge tilbuddet der giver den bedste samlede pris over 12 måneder – Jo bedre mobilpakken passer til dit faktiske mobilforbrug, des bedre er tilbuddet også på den lange bane (12 måneder eller mere).

 

Se også aktuelle priser på andre HTC telefoner