Her kan du tilkøbe ekstra simkort til datadeling

Et datadelingskort kan bruges til at dele data fra et mobilabonnement med en tablet eller mobilt bredbånd. Se her hvor du kan få ekstra simkort til datadeling.

Her kan du tilkøbe ekstra simkort til datadeling

Har du en tablet eller mobilt bredbånd, som du skal bruge et simkort med mobildata til, er det billigst med et datadelingskort, der kan tilføjes til et mobilabonnement. Det er dog ikke alle teleselskaber, der giver denne mulighed. I denne artikel kan du få overblik over, hvilke teleselskaber der tilbyder ekstra simkort til datadeling og hvad det koster.

De fleste af os har en mobiltelefon og et mobilabonnement hvori der er taletid og en datapakke. Derudover har nogle af os også en tablet eller et mobilt bredbånd, hvori der også sidder et abonnement, som giver internetadgang. Men hvad nu hvis man kunne kombinere de to i ét abonnement? Det kan man faktisk og det hedder datadeling.

Sådan fungerer datadeling

Datadeling er en let og billigere måde at have mobilabonnement og få internet i en tablet eller til brug i en router til mobilt bredbånd. Det ekstra simkort er koblet til et helt normalt mobilabonnement og købes som tilbehør. Det lader dig dele den data, du har til rådighed i dit mobilabonnement, ud på flere enheder. Har du for eksempel et mobilabonnement med 30 GB data per måned, kan du dermed bruge af de 30 GB data fra flere enheder frem for kun din smartphone. Dermed kan du skære to abonnementer ned til blot ét. Forskellen mellem de to er blot, at datadelingskortet kun indeholder data og ikke taletid.

Datadeling er en billigere måde at få mobildata på sine enheder på, da du dermed undgår at købe separate mobilabonnementer til dine forskellige enheder, som tager imod simkort. I stedet skal du blot betale en månedlig pris, som er billigere end et særskilt abonnement, for simkortet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Her kan du tilkøbe ekstra datakort

Det er ikke alle teleselskaber, der giver mulighed for at tilkøbe et ekstra simkort. Og dem der gør, tilbyder det ikke til alle abonnementer. Herover kan du se hvordan det hænger sammen hos de forskellige udbydere.

1. Greentel

Hos Greentel koster et ekstra simkort med datadeling 29 kroner per måned.

Se aktuelle priser og tilbud hos Greentel

Telmore

Hos Telmore koster et SIM-kort til datadeling 29 kroner per måned. Du kan koble op til tre ekstra datakort på et mobilabonnement, men det kan ikke bruges sammen med 5G.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

eesy

Hos eesy koster et datadelingskort 30 kroner per måned. Det er muligt at købe op til tre ekstra datakort til et mobilabonnement. Det kan ikke købes sammen med abonnementet med fri data og 5G.

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

YouSee

Hos YouSee koster et ekstra datadelingskort 30 kroner per måned. Det er muligt at købe op til tre ekstra SIM-kort. Det kan dog ikke købes til abonnementet med fri data.

Se aktuelle priser og tilbud hos YouSee

Telia

Hos Telia koster et ekstra datakort 50 kroner per måned. I nogle abonnementer kan der være 6 måneders binding på det ekstra datakort.

Se aktuelle priser og tilbud hos Telia

3

Hos 3 koster et datadelingskort 100 kroner per måned. De første tre måneder er prisen 50 kroner per måned. Der er tale om et ekstra SIM-kort, som tilvælges et normalt mobilabonnement, og hvor der også følger eget mobilnummer og fri tale med. Kan bruges på samme vis i en tablet eller til mobilt bredbånd.

Se aktuelle priser og tilbud hos 3

Tjek dækning inden du vælger teleselskab

Inden du kaster dig over et af ovenstående teleselskaber anbefaler vi, at du tjekker deres dækning. Skal du bruge det både i mobiltelefon og til mobilt bredbånd er en god dækning meget vigtig. Du kan se dækningen hos det enkelte selskab på deres dækningskort, og du kan se hvilket mobilnetværk der har bedste mobildækning hvor du bor.

Se også: Guides til nyt mobilabonnement