Her kan du købe Sonos One (2. gen.) for kun 499 kroner

Den populære smart-højtaler Sonos One (2. gen.) koster normalt 1.569 kroner, men hos YouSee kan du lige nu købe den for kun 480 kroner.

Her kan du købe Sonos One (2. gen.) for kun 499 kroner

Sonos-højtalere er populære, og det har teleselskaberne opdaget. Først introducerede Telmore et tilbud, hvor man kan købe 2. generations Sonos One-højtaler for mellem 199 og 549 kroner alt efter abonnement.

Nu er YouSee også klar med et tilbud på samme Sonos One-højtaler. I YouSees webshop kan man angive rabatkoden SONOS, hvilket sænker prisen med 480 kroner foruden en eksisterende mobilrabat på 720 kroner. Dermed kommer højtaleren til at koste kun 499 kroner i stedet for de normale 1.699 kroner.

Der er dog et lille men. Ligesom hos Telmore skal man købe højtaleren sammen med et mobilabonnement med seks måneders binding. Rabatten er den samme uanset abonnementets størrelse, og da YouSees mobilabonnementer generelt ikke er billige, bør du vælge det billigste mobilabonnement for at holde den samlede mindstepris så lav som mulig.

Det er muligt at købe følgende mobilabonnementer sammen med Sonos One Gen 2:

  • Fri tale, 50 GB data (25 GB i 48 lande), 5G og YouSee Musik
    Pris: 209 kroner per måned
  • Fri tale, 100 GB data (35 GB i 48 lande), 5G og YouSee Musik
    Pris: 259 kroner per måned
  • Fri tale, fri data (40 GB i 48 lande), 5G og YouSee Musik
    Pris: 299 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos YouSee

Kan det svare sig at købe Sonos One hos YouSee?

En Sonos One (2. gen.) kan i skrivende stund købes kontant hos den billigste forhandler for 1.569 kroner.

Fordi du køber seks måneders mobilabonnement sammen med højtaleren hos YouSee, bør vi også sammenligne prisen på højtaleren inklusive prisen for et tilsvarende abonnement. Det billigste abonnement med fri tale, 50 timer tale og 5G koster 99 kroner per måned hos OiSTER – og 49 kroner per måned de første tre måneder.

Den samlede pris ved at købe højtaleren hos billigste forhandler + prisen for et billigt tilsvarende mobilabonnement i 6 måneder er med andre ord 2.013 kroner. Til sammenligning er den laveste mindstepris hos YouSee efter 6 måneder 1.753 kroner. Du sparer altså i praksis 260 kroner.

Det er ikke mange penge at spare, men det er ikke desto mindre en besparelse, og du får samtidig adgang til 6 måneders YouSee Musik og roaming i 48 lande frem for ’kun’ EU-landene hos OiSTER. 6 måneders adgang til en tilsvarende musiktjeneste ville koste fra 594 kroner.

Overvej også Telmores tilbud, hvor du kan købe præcis samme Sonos One-højtaler og opnå en endnu større besparelse.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer