Her får du billigst fri data i dit mobilabonnement

Vil du gerne være dækket helt ind med mobildata? Bliver mobilen brugt til at streame film, musik og spil i massevis eller bruger du datadeling, så giver fri data god mening. Hos disse teleselskaber får du billigst fri data i dit mobilabonnement.

Her får du billigst fri data i dit mobilabonnement

Er du storforbruger af din mobiltelefon, så kan et mobilabonnement med fri data være både rart og nødvendigt. Her tager vi et nærmere kig hos de danske teleselskaber og ser hvilke der giver dig billigst mobilabonnement med fri data.

Se også: Mobilabonnementer med billig mobildata

Har du brug for fri data?

Langt de fleste kan nøjes med 30, 40 eller 50 GB mobildata i deres mobilabonnement, men streaming af film, serier, spil og musik bruger mere data en nogensinde før. Med højere opløsninger og bedre kvalitet, så øges mængden af data vi bruger. Pludselig kan man stå uden mobildata, fordi man alt for hurtigt fik brændt datapakken af. Her giver et mobilabonnement med fri data rigtig god mening.

Det kan også være du ofte bruger mobilen som hotspot (WiFi-deling) eller til datadeling med et ekstra simkort, og gerne vil have den billigste pris på fri data. Med fri data kan man slippe bekymringen om, at man har brugt alt mobildata halvvejs gennem måneden.

Du skal være opmærksom på at fri data ikke er helt fri data. Her er som regel et fair-use loft på 1000 GB. Det er de færreste der rammer dette loft.

Heldigvis er fri data ikke så dyrt som det lyder. Se med herunder.

Mobilabonnementer med billigst fri data

#1 Oister

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: 3.
Pris: 159 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos Oister

#2 CBB

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 179 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos CBB

#3 Eesy

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: TDC.
Pris: 179 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos Eesy

#4 Telenor

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: TDC.
Pris: 180 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos Telenor

#5 Telia

Abonnementet indeholder: fri data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia Telenor.
Pris: 249 kroner per måned. Se mobilabonnementet med fri data hos Telia

Mobilabonnementer med fri data, oktober 2020

Denne guide til teleselskaber med billigst fri data i mobilabonnement er fra oktober 2020. Du kan faktisk for kun 159 kroner få fri data i dit mobilabonnement hos Oister. Både CBB og Eesy er kun 20 kroner dyrere per måned med 179 kroner for fri data. Det er dog stadig 240 kroner om året, men det er værd at overveje de to andre, da de bruger hver deres mobilnetværk. Har du ikke god datadækning hvor du normalt bruger din mobiltelefon, så giver fri data ikke den store mening. Telia er en hel del dyrere med fri data, men her kan du derudover få rabat på streamingtjenester.

Læs også: Simkort til datadeling – sådan bruger du al din mobildata

Historien efterfølgende

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 9/10/2020 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel omkring temaet Særlige tilbud på mobilabonnementer – Artiklen finder du her. Se også seneste nyt om emnet her..