Her er laveste pris på de nye AirPods Pro (2022)

De nye Apple AirPods Pro lover bedre lyd og batteritid samt nyeste Bluetooth 5.3. Men hvor er de billigst? Her er laveste priser på AirPods Pro 2022.

Her er laveste pris på de nye AirPods Pro (2022)

Er du fristet af de helt nye AirPods Pro? Så er du sikkert også interesseret i at vide, hvor du kan få den bedste pris på dem. Her tager vi et kig på de laveste priser på Apple AirPods Pro (2022).

Apple præsenterede de nye AirPods Pro tidligere på måneden, som nu er blevet klar til salg. De nye AirPods Pro kommer med et velkendt design, men med opdateret indmad. Her er den nye H2-chip hjertet i høretelefonerne, der formår at give endnu bedre aktiv støjreduktion samt bedre akustisk oplevelse. Her er også nye lyddrivere, der giver endnu bedre lyd samt forbedret batteritid. Der er nu op til 6 timers batteritid på en fuld opladning. Derudover kommer AirPods Pro (2022) med nyeste Bluetooth 5.3.

Her er AirPods Pro (2022) billigst

Men hvad så med prisen på AirPods Pro (2022)? I forhold til den tidligere model, der blev lanceret i 2019, er de nye AirPods Pro blevet 100 kroner dyrere. Men kan de købes billigere allerede nu? Flere forhandlere er allerede klar med deres pris på AirPods Pro (2022) – dem tager et kig på herunder:

De bedste priser på Apple AirPods Pro (2nd Generation)

Opdateret 23/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
GoBlue.dk
Mindstepris
1.945,-
1.945,-
Soldfy
Mindstepris
1.989,-
1.989,-
El-Salg
Mindstepris
1.999,-
1.999,-

Apple AirPods Pro (2nd Generation) udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 855,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple AirPods Pro (2nd Generation)

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

Der er altså endnu ikke den store forskel i prisen på AirPods Pro. Vores widget herover viser aktuelle priser – skulle prisen ændre sig med tiden, vises altid den aktuelle pris herover.

Alternativer til AirPods Pro?

Er der nogle gode alternativer til Apples AirPods Pro? Ja, dem er der masser af. Blandt de mest oplagte high-end in-ear høretelefoner er der Sony WF-1000XM4, Jabra Elite 7 Pro, OnePlus Buds Pro, Bang & Olufsen Beoplay EX, Samsung Galaxy Buds2 Pro og Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3.

Vi anbefaler altid, at man prøver hovedtelefoner først, inden man køber dem. Grundet hygiejne er det blevet svære med for eksempel in-ear høretelefoner, da butikker ikke længere behøver tage dem retur. Og de kan som regel heller ikke prøves i butikken.

Se også: Test af høretelefoner