Har et andet teleselskab bedre dækning end dit nuværende?

Har du ofte problemer med mobildækningen ved opkald eller langsomt internet? Tjek om et andet teleselskab skulle have bedre dækning hvor du bor.

Har et andet teleselskab bedre dækning end dit nuværende?

Oplever du ofte ringe kvalitet ved opkald, dårlig mobildækning, tabte opkald, mobilhuller og langsomt internet på mobilen? Så kan det være tid til, at kigge efter en ny udbyder. Se her hvordan du let kan se, om et teleselskaber dækker bedre hvor du bor.

Det er irriterende, når man oplever dårlig mobildækning. Selvom vi i Danmark generelt har en rigtig god mobildækning og et af verdens hurtigste mobilnet til data, kan man stadig opleve huller i dækningen i nogle områder. I sådan en situation er det bedste og letteste, at finde et mobilnetværk, der dækker bedre.

Se også: Billigt abonnement hos et teleselskab med god dækning – se priser her

Se hvem der har bedste mobildækning

Der kan også være forhindringer, for eksempel bygninger, mellem mobilmasten og dig, som giver dig et dårligt mobilsignal. Du kan også være uheldig, at mobilnettet er overbelastet, og dette kan også opleves som dårlig dækning. Moderne velisolerede huse og betonbygninger, isolerede vinduer og bakker i landskabet er alt sammen med til at forstyrre mobilsignalet.

Der er flere måder at tjekke, hvilken udbyder der har den bedste mobildækning, hvor du oftest benytter din mobiltelefon. Vi mener ikke, at man skal nøjes med at bruge én, men derimod dem alle.

Tjek dækningen på teleselskabernes dækningskort. Spørg også din nabo og bekendte i området, om de har nogle erfaringer og tips at dele med dig.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Tjek mobildækningen i dit postnummer

Du kan også spørge de 7.000 danskere, der har deltaget i vores undersøgelse om mobildækningen i Danmark. Her kan du se hvordan de oplever dækningen hos forskellige udbydere i postnumre i Danmark.

Indtast dit postnummer herunder og se hvilken udbyder, som brugere vurderer har bedst dækning i området:

Deltag i vores undersøgelse og hjælp andre

Du kan også deltage i vores undersøgelse om mobilselskabernes mobildækning & kundetilfredshed og hjælpe andre på vej til en bedre oplevelse med mobiltelefonen.

Se også: Hjælp til bedre mobilabonnement og dækning