Dårlig mobildækning? Få et teleselskab med bedre dækning

Har du ofte problemer med mobildækningen ved opkald eller langsomt internet? Tjek om et andet teleselskab har bedre dækning hvor du bor.

Dårlig mobildækning? Få et teleselskab med bedre dækning

Oplever du ofte ringe kvalitet ved opkald, dårlig mobildækning, tabte opkald, mobilhuller og langsomt mobildata og internet på mobilen? Så kan det være tid til, at kigge efter et nyt teleselskab. Se her hvordan du let kan se om et teleselskaber dækker bedre, hvor du bor.

Det er irriterende, når man skal døje med dårlig mobildækning. Selvom vi i Danmark generelt har en rigtig god mobildækning og et af verdens hurtigste mobilnet til data, kan man stadig opleve huller i dækningen i nogle områder. I sådan en situation er det bedste og letteste, at finde et mobilnetværk, der dækker bedre.

Se også: Find det bedste og billigste mobilabonnement til dig

Teleselskab med bedste mobildækning

Der kan være forhindringer, for eksempel bygninger, mellem mobilmasten og dig, som gør at dit mobilsignal bliver dårligt. Du kan også være uheldig, at mobilnettet er overbelastet, og dette kan også opleves som dårlig dækning. Moderne velisolerede huse og betonbygninger, isolerede vinduer og bakker i landskabet er alt sammen med til at forstyrre mobilsignalet.

Placeringen af telemaster og mobilantenner er forskellig, og der kan derfor meget meget at vinde ved blot at skifte teleselskab.

Der er flere måder at tjekke, hvilken udbyder der har den bedste mobildækning, hvor du oftest benytter din mobiltelefon. Man kan se dækningen på teleselskabernes hjemmeside eller du kan spørge mange personer i samme område på en meget let og hurtig måde – læs hvordan herunder.

Se også: Sammenlign tilbud og priser på mobilabonnementer

Tjek mobildækningen i dit postnummer

Du kan nemlig ganske let spørge de mere end 13.000 danskere, der har deltaget i vores undersøgelse om mobildækningen i Danmark. Her kan du se hvordan de oplever dækningen hos forskellige udbydere fordelt på postnumre i Danmark.

Indtast blot dit postnummer herunder og se hvilken udbyder, som danskerne vurderer har den bedste dækning i det område:

Se dækningskort for TDC, Telia- og Telenor og 3 

Herunder kan du se dækningskort for de tre mobilnetværk i Danmark, efter danskernes vurdering:

Deltag i vores undersøgelse og hjælp andre

Du kan også deltage i vores undersøgelse om mobilselskabernes mobildækning & kundetilfredshed og hjælpe andre på vej til en bedre oplevelse med mobiltelefonen. Det tager kun 1 minutter og det er helt anonymt.

Se også: Hjælp til bedre mobilabonnement og dækning