Har dukaTale god mobildækning og gode priser?

dukaTale har de mest gennemskuelige mobilabonnementer, men er de stærke på prisen og har de god mobildækning? Se fordele og ulemper.

Har dukaTale god mobildækning og gode priser?

dukaTale kom på markedet med et ganske unikt selling point – al data i deres mobilabonnementer kunne nemlig bruges i hele EU. Det var ikke noget med at tilbyde 20 GB data til en meget lav pris, hvor man så kun kunne bruge 4 GB i EU. Al data var i spil til at blive brugt på at være online uanset om man er i Danmark eller EU.

Pris på dukaTales mobilabonnementer

5 timers tale, fri SMS/MMS og 5 GB data
Pris: 59 kroner om måneden

Fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data

Pris: 99 kroner om måneden (49,5 kroner om måneden frem til 31. maj)

Fri tale, fri SMS/MMS og 20 GB data
Pris: 119 kroner om måneden

Fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data
Pris: 149 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilabonnementer hos dukaTale

Priser på mobilt bredbånd

dukaTale tilbyder mobilt bredbånd, der kan bruges enten i Danmark eller også i EU. Skal man kunne benytte det i EU, er prisen betydeligt højere end på DK-abonnementerne.

20 GB (7 GB i EU)
Pris: 79 kroner om måneden

100 GB (11 GB i EU)
Pris: 179 kroner om måneden

500 GB (15 GB i EU)
Pris: 279 kroner om måneden

Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos dukaTale

Hvor god mobildækning har dukaTale?

dukaTale er egentlig kunde hos Telia, men benytter det fælles TT-netværk, som Telia har sammen med Telenor. Det samarbejde skulle mønte ud i bedre mobildækning til både tale og data. Der vil dog altid være mobilhuller i et netværk af forskellige grunde, så spørgsmålet er, hvor god mobildækning, man kan forvente som kunde hos dukaTale.

Her på telepristjek.dk kan du benytte vores nye dækningskort til at se, hvordan andre danskere oplever mobildækningen med Telia og Telenors fælles netværk. Det kan du se her: Hvor god mobildækning har Telia og Telenor i Danmark?

Her kan du se bedømmelse for mobildækningen generelt i Danmark og også hvordan den er i de enkelte postnumre. Kan du  du, at der er dårlig mobildækning med netværk, hvor du bor, bør du vælge et teleselskab på enten 3’s netværk eller TDC’s netværk.

Fordele og ulemper ved dukaTale

Fordele:

 • Meget gennemskuelige mobilabonnementer
 • Al tale, sms, mms og data kan bruges i EU
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Ingen binding
 • Billigt abonnement til børn
 • Muligt at leje en mobil

Ulemper:

 • Ikke mulighed for eSIM
 • Tilbyder ikke datadeling til mobilabonnementer
 • Sælger ikke telefoner
 • Har ikke de laveste priser
 • Tilbyder ikke samlerabat på abonnementer

De bedste alternativer

dukaTales stærkeste kort er, at man ikke skal tænke over, om man taler eller er på nettet i Danmark eller EU. Det er bare at bruge løs uanset, hvor man er. I disse tider er lige netop det dog så lidt en streg i regningen, da det er meget usandsynligt, at man kommer uden for de danske grænser i noget tid endnu. Selskabets abonnementer er ikke billige isoleret set uden den fri roaming.

Går du meget op i pris, så kig på CBB Mobil, Oister, Greentel og Eesy. Her får du meget tale og data for pengene.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer

Mere om tematikken

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Steen Jørgensen gik videre med historien. Efterfølgende d. 18/2/2021 publicerede vi artiklen; Hvor god mobildækning har 3 og er de billige? – Det videre forløb i sagen finder du her. Se også seneste nyt om temaet her..