Har du styr på din data? Derfor skal du lære Power BI

Uanset om det er til din egen virksomhed eller for en virksomhed, du arbejder for, er det en fordel at kunne bruge Power BI programmering.

Har du styr på din data? Derfor skal du lære Power BI

Dette indhold er sponsoreret. At tage et Power BI kursus er den simpleste måde at lære programmet at kende, så du samtidig lærer at bruge det. Uanset om det er til din egen virksomhed eller for en virksomhed, du arbejder for, er det en fordel at kunne bruge.

Hvad er det, og hvilke fordele kan det give mig?

Lær Power BI som er et business intelligence-værktøj, der giver brugerne mulighed for at visualisere og analysere data. Et Power BI kursus lærer dig netop om dét. Det giver brugerne mulighed for at oprette interaktive dashboards og rapporter, der kan deles med andre brugere. Og så har det en række fordele i forhold til traditionelle business intelligence-værktøjer:

  • Det giver dig mulighed for at oprette mere avancerede rapporter og dashboards end nogle af de andre værktøjer på markedet. Dette skyldes blandt andet, at det har flere indbyggede funktioner til visualisering af data (eksempelvis heatmaps og scatterplots) samt muligheden for at tilføje eksterne elementer, såsom videoer og billeder til dine rapporter.
  • Et cloud-baseret værktøj, hvilket betyder, at du altid har adgang til de seneste versioner af dine rapporter og dashboards – uanset hvor du befinder dig. Du behøver altså ikke installere nogen software på din computer.

Et kursus er den bedste måde til at lære BI

Det kan være en god idé at tage et Power BI kursus, så man kan lære programmet at kende og få en forståelse for de forskellige funktioner og muligheder. Dette giver typisk et bedre grundlag for brugen af programmet, og man vil derfor ofte have større succes med at bruge det. Tag flere kurser på nemprogrammering.dk og bliv ekspert i alt, hvad der skal til for at have styr på en virksomhed. Lær Power BI for at bruge værktøjet, der gør det muligt for virksomheder at visualisere og analysere deres data. Dette giver virksomheder et overblik over deres data, hvilket kan hjælpe dem med at tage bedre beslutninger og øge indtjeningen. Det kan også bruges til at lave præsentationer af dataene, så andre personer i virksomheden kan se dem på en mere overskuelig måde.

Hvilken type data kan jeg visualisere?

Programmet kan visualisere alle former for data. Dette gælder lige fra tal, tekst og billeder til mere komplekse data som vektor- og matricer. BI har en række forskellige værktøjer, der gør det muligt at visualisere data på forskellige måder – dette giver brugerne mulighed for at finde den type visualisering, der passer bedst til deres behov.

Lær Power BI og få indsigt i et værktøj, der giver dig mulighed for at visualisere data på en nem og overskuelig måde.