Halv pris på fri tale og 25 GB i tre måneder

Oisters nye mobilabonnement er oplagt til de fleste danskere, og lige nu er det på tilbud. Se tilbuddet på fri tale og 25 GB data.

Halv pris på fri tale og 25 GB i tre måneder

Vidste du, at danskere i gennemsnit bruger knap 18 GB data om måneden? Der er for langt de fleste derfor ikke grund til at købe dyrere mobilabonnementer med store datapakker. I stedet burde man kunne klare sig med de 25 GB, der medfølger i Oister nye abonnement – og det er på tilbud til halv pris nu.

Se også: Find det rigtige mobilabonnement

Betal kun 44 kroner de første tre måneder

44 kroner for 25 GB data? Ja, den er god nok. Oister har nemlig lige nu tilbud på det nye abonnement.

Der er masser af tilbud på mobilabonnementer derude, men langt de fleste er dyrere og med mere data end du har brug for. Derfor er dette abonnement fra Oister et godt valg. Lad os tage et nærmere kig på tilbuddet og indholdet i abonnementet.

Fri tale, 25 GB data og 11 GB EU-roaming: 44 kroner i tre måneder. Derefter 89 kroner per måned.

Se tilbuddet hos Oister

Der er altså mere end rigeligt med data til danskeren med et gennemsnitligt forbrug – og mere taletid får du ikke brug for. Der er kun 11 GB EU-data, men også dét er rigeligt til de flestes behov.

Når tilbudsprisen på de 44 kroner ophører efter tre måneder er prisen 89 kroner, hvilket også er en skarp pris sammenlignet med konkurrenterne. Så alt i alt er dette et fremragende mobilabonnement og tilbud fra Oister.

Husk at tjekke mobildækningen, hvor du bor

Husk at tjekke mobildækningen, inden du skifter til et nyt teleselskab. Det nytter ikke noget med et billigt mobilabonnement, hvis det betyder, at du ingen mobildækning har.

Husk derfor at undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan du også selv hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskaberne ved at deltage i spørgsundersøgelsen.

Se også: Laveste priser på mobiltelefoni