Guide og priser på de bedste Nokia mobiler

Nokia har flere udmærkede mobiltelefoner på hylderne i Danmark, men hvilke er de bedste? Se guide og priser.

Guide og priser på de bedste Nokia mobiler

Vi venter stadig på en rigtig god high end mobil, der bare spiller på alle parametre, men Nokia har dog stadig flere udmærkede mobiler. Guide og priser på de bedste Nokia mobiler.

HMD Global har i efterhånden et par år nu sørget for, at vi har fået mulighed for igen at købe Nokia-mobiler – nu med Android i stedet for Symbian. Trækket med at bruge Android viser, at det var det, den oprindeligt finske mobilproducent skulle have valgt at gøre for længe siden i stedet for hårdnakket at holde fast i Symbian og som kostede selskabet livet inden det igen blev vakt til live af HMD Global.

De mangler godt nok stadig at lancere den ultimative topmobil, det skulle ske i starten af næste år, hvor Nokia 9 kommer. Den bliver naturligvis også noget dyrere end de Nokia-telefoner, der er på markedet i dag. Det er bestemt ikke dårlige telefoner, vi kan købe i dag med Nokia-brandet, i hvert fald ikke til prisen. Herunder kan du se guide til tre af de bedste Nokia mobiler på markedet lige nu samt deres bedste priser. e bedste Nokia mobiler lige nu samt deres bedste pris.

Se også: Sammenlign priser på Nokia mobiler

 

De bedste Nokia mobiler – sammenlign priser

#1 Nokia 8 Sirocco
Skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning (2.560 x 1.440 pixel) af typen P-OLED, Corning Gorilla Glass 5 og rustfrit stål rundt om rammen. Hurtig brugerflade, godt dual kamera på 12+13megapixel og med Carl Zeiss optik. Batteri på 3.260 mAH giver okay batteritid. Har rigtig god antenne. Kommer med Android 8.0, men kan opgraderes til Android 9 Oreo.

Pris:
Fra cirka 5.000 kroner med abonnement i 1 måned. Se bedste aktuelle tilbud.

 

#2 Nokia 7 Plus
Skærm på 6 tommer med fuld HD-opløsning (2.160 x 1.080 pixel). Dualkamera på 12+13 megapixel med blænde F/1.8. Fingeraftryksscanner og har batteri på 3.800 mAh giver god batteritid. Kommer med Android 8.0 og kan opgraderes til Android 9.0 Pie. Har god antenne.

Pris:
Fra cirka 2.500 kroner uden abonnement. Se bedste aktuelle tilbud.

 

#3 Nokia 8
Skærm på 5,3 tommer med 2K-opløsning (2.560 x 1.440 pixel) og med Corning Gorilla Glass 5. Hurtig brugerflade, godt dual kamera på 13+13 megapixel og med Carl Zeiss optik. Batteri på 3.090 mAH giver okay batteritid. Kommer med Android 8.0, men kan opgraderes til Android 9 Oreo.

Pris:
Fra cirka 3.000 kroner med abonnement i 1 måned. Se bedste aktuelle tilbud.

 

Hvilken Nokia mobil er bedst?

Nokia 8 Sirocco scorer højst blandt de aktuelle Nokia-mobiler lige nu, men scoren er ikke meget højere end på Nokia 7 Plus og den er grundlæggende det bedste køb. Samtidig er den også en rigtig glimrende mobil med sin store skærm, kraftige batteri og gode mobilantenne. Kameraet kunne være bedre, men det er hæderligt og har kvalitet de fleste vil være tilfredse med.

De bedste Nokia mobiler, november 2018

Guiden til de bedste mobiltelefoner fra Nokia er fra november 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. Guiden indeholder telefonerne Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus og Nokia 8.

Se også: Prissammenligninger på Nokia mobiler