Greentel giver nu mere tale og data til en lavere pris

Et udvalg af Greentels mobilabonnementer indeholder nu både mere taletid og mobildata og lavere pris. Vi giver et overblik her.

Greentel giver nu mere tale og data til en lavere pris

Det er ikke svært at finde billige mobilabonnementer med masser af tale og data i Danmark, men meget få af dem kan tilbyde noget unikt – lige bortset fra Greentel. Hos Greentel får du både den lave pris, hjælper miljøet og kan finde netop det abonnement, der passer til dit forbrug.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Bedre mobilabonnementer hos Greentel

Greentel bliver nu et endnu bedre valg, når du skal finde et nyt teleselskab. Greentel tilføjer nemlig både mere taletid og data til udvalgte abonnementer, uden at ændre på prisen.

Der er dog et enkelt mobilabonnement, der i samme omgang også får en lavere pris. Nedenfor kan du se ændringerne på mobilabonnementerne hos Greentel.

  • 5 timers tale og 5 GB data til 55 kroner per måned (før 3 timer og 3 GB til 59 kroner)
  • 7 timers tale og 7 GB data til 69 kroner per måned (før 5 timer og 5 GB til 69 kroner)
  • 10 timers tale og 2 GB data til 69 kroner per måned (før 6 timer og 2 GB til 69 kroner)

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Et mere bæredygtigt mobilabonnement?

Betyder bæredygtighed meget for dig, er Greentel nok det bedste valg af mobilselskab. Greentel har lave priser, benytter Telias mobilnetværk og indtager førstepladsen på vores liste over danske teleselskaber, når det gælder kundetilfredshed – bedømt af kunderne selv.

Dertil har Greentel et stort udvalg af mobilabonnement, så du ikke behøver at vælge et dyrere mobilabonnementer, der også indeholder langt mere tale og data end du reelt bruger. Du kan vælge et abonnement, der passer til dine behov og forbrug.

Men det stopper ikke her, for når man vælger et mobilabonnement hos Greentel, er man med til at støtte indsamlingen af havplast i Danmark og hjælper med at bevare regnskoven i Ecuador.

Du kan se alle Greentels abonnementer her