Gratis PlayStation Now med mobilabonnement – spar mange penge

Playstation Now inkluderet i et mobilabonnement kan spare dig for flere hundrede kroner om året. Se her, hvordan du får det.

Gratis PlayStation Now med mobilabonnement – spar mange penge

Hos mange teleselskaber er et mobilabonnement ikke bare tale, sms, mms og data. Flere abonnementer har også underholdningstjenester inkluderet til streaming af film, serie, bøger, lydbøger og magasiner. Det lille danske teleselskab Hallo udvider nu den pallette af tjenester med spil.

Gratis Playstation Now i mobilabonnement

De inkluderer nemlig PlayStation Now i to af selskabets abonnementer. Det er godt nok de to dyreste abonnementer, men de har begge rimelige priser i forhold til tale og data. Det er også muligt at tilkøbe PlayStation Now til selskabets andre abonnementer for 39 kroner om måneden.

Den nye type abonnement er blevet til for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter gaming-produkter. Underdirektøren i Hallo, Julian Fawaz, tror på, at netop gaming kan være med til at styrke fællesskab og bringe sjove stunder i en tid med corona nedlukning og social afstand.

”Vores gaming tiltag er blevet til ud fra et behov fra vores kunder og en stigende interesse for gaming generelt i samfundet. Samtidig tror vi også på, at gaming kan være med til at bringe folk lidt tættere på hinanden, hvilket der virkelig er brug for lige nu.”

Se også: Bedste telefoner til gaming

Opnå god besparelse

PlayStation Now er en abonnementstjeneste, som indeholder adgang til hundredevis af PS4-, PS3- og PS2-spil som kan spilles på en PS5, PS4 og samtidigt også en Windows PC. Spillene kan downloades eller streames on-demand.

Derudover bliver PlayStation Now bibliotek opdateret med nye spil hver måned for både spil for små og store, så man har adgang til spilserier som God of War, Uncharted og kan se frem til spil som Marvel Avengers. Normalt koster tjenesten 80 kroner for en måned, 195 kroner for tre måneder eller 475 kroner for 12 måneder. Der er med andre ord gode penge at spare.

Hallos kunder, der har et abonnement hos selskabet med Playstation Now får også løbende unikke tilbud på spil og service.

Se også: Sammenlign priser på Hallos abonnementer

Hallo mobilabonnement med Playstation Now

Disse abonnementer inkluderer Playstation Now:

15 timers tale og 50 GB data
Pris: 129 kroner

Fri tale og 80 GB data
Pris: 139 kroner

Se aktuelle priser hos Hallo

Et abonnement med mange timers tale og 50 GB data hos konkurrerende selskaber koster fra 99 kroner. Skal man have 80 GB data i sit abonnement, skal man faktisk betale fra 159 kroner om måneden, så Hallos pris for abonnementet med fri tale og 80 GB data er faktisk uhyre skarp.

Se også: Priser på mobilabonnementer