Gratis lydbøger til sommerferien?

Er det muligt at få gratis lydbøger? Man kan enten prøve en testperiode gratis eller få adgang til lydbøger via et mobilabonnement.

Gratis lydbøger til sommerferien?

Er det muligt at få gratis lydbøger? Det er i for en kort periode, hvor man kan teste af, om lydbøger er lige sagen for en. Det er også muligt at få lydbøger inkluderet i mobilabonnementer.

Der hersker ingen tvivl om, at de levende billeder, altså film og serier, er langt de flestes foretrukne underholdning, når der skal slappes lidt af. Læsning af bøger skulle være kommet lidt mere i gang igen under coronapandemien, men det er bare poplært at smide sig på sofaen og koble af med en film eller serie. Det kræver lidt mere af hjernen at læse en bog og efter en lang arbejdsdag med lidt skrig og skrål fra børnene inden sengetid til at runde tingene af, er det bare dejligt at slå hjernen fra foran skærmen.

Man kunne dog også slå hjernen fra med lydbøger. Her skal man bare ligge på sofaen eller sidde behageligt i en stol og lade andre gøre arbejdet for en – i hvert fald med at læse. Det med at skulle aktivere ens forestillingsevne ud fra det oplæste ord skal man selv sørge for.

Der findes efterhånden man tjenester til lydbøger, der fungerer på mobiltelefoner og nogle af dem kan man faktisk få fri adgang til gennem et mobilabonnement.

Få gratis lydbøger til mobilen

Udvalget er desværre ikke så stort. Herunder lister vi de mobilabonnementer, der inkluderer lydbøger. Du kan også vælge at prøve et abonnement til nogle af de populære tjenester til lydbøger. For eksempel Mofibo eller Chapter, der naturligvis begge har apps til både iPhone, iPad og Android – både telefoner og tablets.

Chapter kan man prøve gratis i 40 dage – det er faktisk nok til at komme godt igennem sommerferien. Se mere hos Chapter her.

Mofibo er dog nok den mest kendte af de store streamingtjenester til lydbøger og den kan du prøve gratis i 30 dage. Se mere hos Mofibo her.

Lydbøger inkluderet i mobilabonnement

#1 Teleselskabet 3
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og 10 GB data + adgang til Saxo Premium for 95 kroner / md, normalpris 119 kroner (inkluderer også roaming i 72 lande )
Netværk: 3

Pris fra: 235 kroner om måneden – inklusiv Saxo Premium. Se aktuelle tilbud hos teleselskabet 3.

#2 Telmore
Fri tale + fri data
Indeholder fri taletid, fri sms/mms og fri data (4G 0g 5G) + fri adgang til BookMate lydbøger samt Netflix, ViaPlay, HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Musik (inkluderer også 44 GB roaming i EU)
Netværk: TDC

Pris: 399 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos Telmore.

#3 YouSee
Fri tale + 20 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 20 GB data + fri adgang til YouSee Musik. (inkluderer også roaming 48 lande). For at kunne tilvælge andre tjenester hos Yousee skal man også abonnere på enten bredbånd eller TV. Her kan man vælge BookMate lydbøger.
Netværk: TDC

Pris: Fra 169 kroner om måneden. Se aktuelle tilbud hos YouSee.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement med streamingtjenester

Historien slutter ikke her

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 8/6/2021 kom den efterfølgende historie med et indlæg med tematikken Meget taletid til de laveste priser – Følg det videre forløb her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .