Gode smartphones til børn – lave sar-værdier og gode funktioner

Er du ude efter en god mobil med lav mobilstråling til dit barn, så se vores guide og priser på 5 gode smartphones til børn.

Gode smartphones til børn – lave sar-værdier og gode funktioner

Bare fordi ens egen første mobil var ganske forfærdelig dårlig, så behøver ens børn ikke starte med en tilsvarende dårlig smartphone – samtidig skal de selvfølgelig ikke have en smartphone til flere tusind kroner. Guide til gode smartphones til børn.

Børn bliver mere og mere bevidste om, at der er noget spændende ved mobiltelefoner. De større børn i skolen løber rundt og hygger sig med musik og videoer på mobilen og forældrene sidder ved morgenbordet og læser nyheder, opdateringer på sociale medier og så videre. På et tidspunkt skal ens børn have en mobil – det er jo også praktisk og trygt for forældrene, at de har en – men hvilken skal man vælge og hvorfor?

Vi guider til 5 gode smartphones til børn herunder og forklarer længere nede i artiklen, hvordan vi har udvalgt dem.

Se også: Gode smartphones til børn

 

Gode smartphones til børn – guide og priser

#1 Huawei Y6 Pro
Y6 Pro (2017-versionen) har kraftigt batteri på 4.000 mAh og den har også 4G. Kameraet kunne være bedre, men er formentlig godt nok til børn. Sar-værdi på 0,4, hvilket er lavt og rigtig godt.

Bedste pris:
Fra cirka 1.500 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Y6 Pro

 

#2 Nokia 5
En rigtig fin og brugervenlig mobil til børn. Skærm på 5,2 tommer med god skarphed og fungerer fint på nettet, til videoer og til spil. Den har et udmærket kamera og batteritiden er også god. Sar-værdi på 0,32, hvilket er i den lave ende.

Bedste pris:
Fra cirka 1.250 kroner. Tilbuddet er med abonnement i én måned.

Se aktuelle priser på Nokia 5

 

#3 LG X Power 2

LG X Power 2 har skærm på 5,5 tommer med HD-opløsning. Den er fin til sociale medier, internet i det hele taget og til at game på. Lang batteritid takket være kraftfuldt batteri. Sar-værdi på 0,52, hvilket er acceptabelt.

Bedste pris:
Fra cirka 1.150 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på LG X Power 2

 

#4 Samsung Galaxy J3

En mobil med god byggekvalitet og et godt format til børn med skærm på 5 tommer.  Okay kamera og batteritid + hurtig 4G. Sar-værdi på 0,48, hvilket er et meget fornuftigt tal.

Bedste pris:
Fra cirka 1.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy J3

 

#5 Samsung Galaxy A3

Galaxy A3 er en brugervenlig mobil med okay batterilevetid og en god skærmstørrelse til børn. Den har hurtig 4G og fornuftig batteritid. Sar-værdi på 0,24, hvilket er rigtig lavt og dermed rigtig godt.

Bedste pris:
Fra cirka 1.450 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A3

 

Smartphones til børn – hvad er vigtigt?

En god smartphone til børn skal have en fornuftig skærm, når det gælder størrelse og skarphed, god batteritid og god antenne. Hurtig internet er også nødvendig, men stort set alle mobiltelefoner i dag har 4G – selv de allerbilligste.

Samtidig er det også vigtigt, at man er opmærksom på sar-værdien, da den definerer risikoen for mobilstråling. Desto lavere sar-værdi desto mindre risiko for mobilstråling. Samtidig er lav sar-værdi også udtryk for, at antennen er god og har stabil forbindelse til det mobile netværk.

Se også: Mobiltelefoners sar-værdi

 

Gode smartphones til børn og unge, juni 2018

Guiden til gode smartphones til børn er fra juni 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. I guiden finder vi mobiltelefoner fra Samsung, Huawei, LG og Nokia.

Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 1.000 kroner, mens den dyreste står i cirka 1.550 kroner. Der er altså cirka 550 kroner i forskel på den dyreste og billigste telefon i guiden.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer til børn

Seneste nyt om emnet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. Steen Jørgensen gik videre med historien. Efterfølgende d. 31/5/2018 publicerede vi en artikel der tunede ind på Klassisk mobiltelefon med fysisk tastatur: 5 gode til maksimalt 500 kroner – Følg den videre udvikling her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..