Gode og billige headset til fitness  – guide og priser

Du kan få billige headset - både med kabel og trådløst bluetooth - til fitness, der sidder godt, er vandtætte og har fin lyd. Guide til billige fitness headset.

Gode og billige headset til fitness  – guide og priser

Du behøver ikke tømme bankbogen for at få fat i et godt headset til fitness – det kan sagtens gøres til en lav pris, hvor alle kan være med. Guide og priser til billige headsets til træning.

For mange er det motiverende med et headset, når man dyrker fitness – det at kunne lytte til musik er en dejlig ting, når man puster og stønner afsted, hvad enten det er fortovene eller løbebåndet, man slider på. Vil man have funktioner som GPS og pulsmåler, så kan det hurtigt blive dyrt at få fat i et headset, men de fleste vil bare gerne kunne lytte til musik samtidig med, at headsettet er behageligt at have på og sidder godt og sikkert i ørene.

Guide til nogle af de bedste billige headset til fitness.

Se også: Sammenlign priser på billige headset til fitness

 

Bedste billige headset til fitness – se priser

#1 Jabra Step Wireless

Kommentar: Bluetooth headset med 4 timer batteritid. Det er waterproof og sidder sikkert i ørene. Lyden er god og der er støjreducering – det er flot til prisen. Mulighed for at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Step Wireless

 

#2 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

Kommentar: Vandafvisende headset med øjrebøjler, så det sidder sikkert på hovedet. Lyden er helt i orden og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel.

Bedste pris:
Cirka 180 kroner.

Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#3 Puro Sport Stereo Earhook Earphone

Kommentar: En lille krog eller earhook på hvert earbud sørger for, at headsettet sidder godt fast i øret. Lyden er i orden til fitness-turen og headsettet kan bruges til opkald. Passer til telefoner med jackstik.

Bedste pris:
Cirka 249 kroner.

Se aktuelle priser på Puro Sport Stereo Earhook Earphone

 

#4 BoomPods Sportpods Vision Bluetooth

Kommentar: Sidder med bøjle rundt om øret med in ear earbuds. Sidder sikkert. Mulighed for opkald og samtaler. Svedafvisende og opkobling til telefon via bluetooth. Indbygget lys i nakkebøjle. Batteritid på 9 timer.

Bedste pris:
Cirka 699 kroner.

Se aktuelle priser på BoomPods Sportpods Vision Bluetooth

 

#5 Koss The Plug

Kommentar: In ear earbuds, der sidder sikkert i ørene. Fornuftlig lyd og opkobling til musikafspiller via kabel.

Bedste pris:
Cirka 130 kroner.

Se aktuelle priser på Koss The Plug

 

Billige headset til fitness – hvad kan man forlange?

Det vigtigste ved et billigt headset, der skal bruges til fitness, er, at de sidder godt og sikkert i ørene. Der er intet mere irriterende end, hvis man hele tiden skal sætte det på plads, mens man dyrker fitness.

Lyden behøver ikke være super prangende, men dog skal den naturligvis være god også. Headset med ledning giver som regel helt okay lyd og er også med til at holde prisen nede. Der er et par bluetooth headset med i guiden herover, og de koster noget mere end kablede headset.

En god idé er at benytte et vandafvisende eller i hvert fald dryp- og svedafvisende headset, så det ikke går i stykker på grund af et regnskyl eller fordi man træner så hårdt, at svenden hagler af en.

Du kan ikke forvente at få GPS og pulsmåler i et billigt headset til fitness.

Se også: Sammenlign priser på headset

Billige og gode headset til fitness træning, december 2017

Guiden til billige headset til træning er fra december 2017. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Puro, Koss og BoomPods.

Det dyreste headset til fitness i guiden koster 700 kroner, mens det billigste koster 130 kroner. Der er cirka 570 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger af headset til fitness