bedste billig headset

Gode headset til lave priser – 5 headset med god lyd

Et godt headset er bare en dejlig følgesvend i det daglige til musik i særdeleshed, men også til samtaler kan det være praktisk med et godt headset. Samtidig kan det også være dejligt med et headset, som man ikke behøver at skulle være overforsigtig med, fordi man har betalt en formue for det. Guide til 5 gode og billige headset.

Et godt headset kan ikke overvurderes i hverdagen – lyd i ørerne på vej til og fra arbejde, skole, eller hvad man nu ellers har gang i i det daglige er bare skønt, afslappende og lærerigt kan det også være, hvis man lytter til podcast. Der skal være god lyd med støjreducering, mulighed for at bruge mobilen til samtaler og headsettet skal være behageligt at bruge og have på ørene. Samtidig synes jeg selv, at det er en fordel, hvis headsettet ikke er alt for dyrt, ja faktisk billigt, så man ikke behøver at være alt for forsigtigt med det i dagligdagens strabadser – et par ridser eller hak i overfladen skal man kunne tillade sig uden at gå ned med flaget over, at man lige har brugt 1.500 kroner på det nye headset.Herunder finder du guide til 5 gode og billige headset.

Se også: Sammenlign priser på billige headset

 

Billige headset med god lyd

#1 Sony MDR ZX110NA
Kommentar: Sony MDR-ZX110NA er et støjreducerende sæt hovedtelefoner af typen over ear, der oplyses at lukke op mod 95 % af den omgivende støj ude. Lyden er dog og de sidder godt og behageligt på ørerne.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR ZX110NA

 

#2 Pioneer SE
Kommentar: On ear med bluetooth. God lyd, flot design og fin komfort med ørepuder i bløde materialer.

Bedste pris:
Cirka 450 kroner.

Se aktuelle priser på Pioneer SE

 

#3 Skullcandy Navigator Knockout
Kommentar: On ear headset med kabel. Fin fyldig lyd, der virker afbalanceret og god. Er bygget i gode materialer og er rart at bruge over længere tid. Mulighed for at foretage opkald og samtaler.

Bedste pris: Cirka 250 kroner.

Se aktuelle priser på Skullcandy Navigator Knockout

 

#4 JBL Synchros E30
Kommentar: On ear med kabel. God neutral og balanceret lyd. Pænt design, men materialerne er lidt for plastikagtige.

Bedste pris: Cirka 230 kroner.

Se aktuelle priser på JBL Synchros E30

 

#5 JVC HA-G101E
Kommentar: God lyd med okay bas, behagelige ørepuder, indbygget mikrofon til opkald, ledning med jackstik.

Bedste pris: Cirka 180 kroner

Se aktuelle priser på JVC HA-G101E

 

Bedste billige headset, det anbefaler jeg

-Alle fem headset i guiden er glimrende, særligt til prisen, men jeg synes, at man bør gå efter det dyreste fra Sony. Det synes jeg primært på grund af den støjreducering,  headsettet har – den er virkelig god med tanke på prisen. Samtidig er lyden og komforten også rigtig god,

- Steen Jørgensen, mobilekspert 

Billige headset med god lyd, oktober 2018

Guiden til billige og gode headset er fra oktober 2018. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Sony, JVC, JBL, Skullcandy og Pioneer.

Det dyreste over ear headset i guiden koster 500 kroner, mens det billigste koster 180 kroner. Der er altså lidt over 300 kroner at spare ved at gå efter det billigste headset i guiden, men den dyreste headset i guiden, Sony MDR ZX110NA, leverer et par klasser over i hvert fald det billigste, så man bør overveje om man ikke skal bruge de ekstra kroner på det headset.

Se også: Prissammenligninger på billige over ear headset