Gode droner til lave priser – se godt udvalg

Det behøver ikke koste alverden at få fingre i en drone - vi guider her til et godt udvalg af udmærkede droner til en lav pris.

Gode droner til lave priser – se godt udvalg

Sommeren er for alvor over det ganske land og er du ved at være træt af strandturen, så er der andre ting at fornøje sig med, for eksempel at flyve med droner. De bedste droner koster let flere tusind kroner, men du kan sagtens slippe langt billigere. Tips til 5 gode og billige droner.

Når solen skinner og det ikke blæser for meget, så er det rigtig skønt at lege med droner. Det er noget, som både børn og voksne synes er sjovt og har man to eller flere droner og flyver mod hinanden, så kan man få sig en sjov lille flyvekonkurrence ud af det. Prøv lige at lande med en drone på en stol for eksempel – det går der hurtig konkurrence i!

Droner mest til sjov og spas skal dog ikke koste alverden – her er tips til fem droner til lave priser.

Se også: Sammenlign priser på droner

 

Billige droner – de laveste priser

#1 Parrot Minidrone Hydrofoil
Kommentar: Kan bruges både i luften og på vandet. Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 550 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Minidrone Hydrofoil

 

#2 Parrot Airborne Night Drone SWAT
Kommentar: Batteritid på cirka 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring og har indbygget mini-kamera med VGA-kvalitet. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 600 kroner

Se aktuelle priser på Parrot Airborne Night Drone SWAT

 

# 3 Air Hog DR1 Official Race
Kommentar: Batteritid på cirka 10 minutter og har rækkevidde på cirka 60 meter fra fjernstyring. Kommer med briller til live HD streaming via smartphone. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 1300 kroner.

Se aktuelle priser på Air Hog DR1 Official Race

 

#4 Syma X5SW
Kommentar: Batteritid på op til 9 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget HD-kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 700 kroner.

Se aktuelle priser på Syma X5SW

 

#5 2Fast 2Fun Nano Spy Drone
Kommentar: Batteritid på cirka 6 minutter og har rækkevidde på 20 meter fra fjernstyring. Kommer med indbygget kamera. App til både iOS og Android.

Bedste pris:
Fra cirka 550 kroner.

Se aktuelle priser på 2Fast 2Fun Nano Spy Drone

 

Billige droner – ting du skal vide

Billige droner har ikke særlig lang flyvetid, omkring 8-10 minutter, men heldigvis tager det ikke så lang tid at lade dem op. Så flyv et sted, hvor du er tæt på et strømstik eller tag en kraftfuld powerbank med på turen, så du hurtig kan lade op.

Rækkevidden fra fjernstyringen til dronen er typisk 15-20 meter for de billige droner og du styrer normalt via en app til din iPhone eller Android mobil.

Se også: De bedste tilbud på droner

 

Gode droner til lave priser, juni 2018

Sammenligningen af gode droner til lave priser er foretaget i juni 2018. Rangeringen er baseret på test og priser på mobil.nu og pricepusher.dk. De fem droner i guiden er fra Parrot, Syma, 2fast 2 fun og Air Hog. Den billigste drone i guiden koster 550 kroner, mens den dyreste koster 1.300 kroner. Det giver en prisforskel på cirka 7500 kroner på den billigste og dyreste drone i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige droner